Dalībniece atklāj TV šova "Balss maskā" aizkulises

tautaruna.lv 23.aprīlis 2023, 13:00
 
16. aprīļa vakarā uz muzikālā šova “Balss maskā” skatuves detektīvi vienojās, ka pienākusi kārta atmaskot harizmātisko Briedi, zem kura maskas bija paslēpusies dziedātāja Grēta Grantiņa, vēsta "Bez Tabu".

Grēta stāsta, ka salīdzināt dalību šovā “X Faktors” un “Balss maskā” esot vienkārši - šovi bijuši pavisam atšķirīgi, jo, uzstājoties šovā “X Faktors”, uztraukums bijis daudz lielāks. Līdz šim raidījumā “Balss maskā” atmaskotie dalībnieki, kā lielāko izaicinājumu minējuši uzstāšanos lielajās maskās, taču Briedis jeb “X Faktora” uzvarētāja Grēta Grantiņa par lielāko izaicinājumu uzskata detektīvu minējumus. Viņai bijis bail klausīties detektīvu minējumos. Grēta priecājas, ka jau pirmajos raidījumos detektīvu minējumi bijuši pareizi.

Izpildāmo dziesmu sarakstu raidījumā veido paši dalībnieki, taču ne visas izdodas nodziedāt. Grēta sarakstā iekļāvusi savu iemīļotāko izpildītāju dziesmas, bet par lielāko izaicinājumu sauc savu fināla dziesmu.

“Es to [dziesmu] ierakstīju kā joku. Tad, kad man atsūtīja, ka viņu izvēlējās, es rakstīju atpakaļ: “Jūs nopietni, ja?”. Es vispār neticēju, ka paņems to dziesmu. It īpaši, jo viņu dzied vīrietis.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:30

Jaunākās diskusijas