Tūristi Turcijas kūrortā, iespējams, saindējas ar pārtiku; viesnīcas ārsts pauž absurdu iemeslu veselības likstām

tautaruna.lv 23.aprīlis 2023, 17:45
 
unsplash.com
Vairāk nekā 25 tūristus, kuri baudīja laisku atpūtu vienā no Turcijas kūrortiem, piemeklēja nepatīkamas veselības problēmas, radot aizdomas, ka viņi visi ir saindējušies viesnīcas restorāna. Tikmēr kūrorta medicīnas speciālisti kategoriski noliedz šādas apsūdzības, paužot smieklīgu iemeslu, kāpēc visi sasirgušie tūristi nejūtas labi, vēsta medijs "The Sun".

Nepatīkamais incidents norisinājies Turcijas pieczvaigžņu viesnīcā "Rixos Sungate".

Vairākus viesnīcas iemītniekus pēkšņi skāra nepatīkamas veselības problēmas. Viņiem visiem parādījās vienādi simptomi - vemšana, caureja, drudzis un vēdera krampji.

Veselības likstas pēkšņi piedzīvoja dažāda vecuma atpūtnieki, sākot no 22 mēnešus veca mazuļa līdz pat 60 gadus vecais sievietei.

Tā kā pēkšņi ar vienādiem simptomiem saslima vairāk nekā 25 tūristi, viņiem radās pamatotas aizdomas, ka ir saindējušies viesnīcas restorānā.

Tikmēr viesnīcas darbinieki un medicīnas personāls izplatītās apsūdzības noraida un pauž visai interesantu viedokli par to, kāpēc visi tūristi saslima. Viesnīcas ārsts min, ka pie vainas nav saindēšanās ar pārtiku, bet gan alerģiskas reakcijas, laika apstākļu krasās maiņas, sezonālās slimības.

Veselības eksperti šobrīd veic izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kas ir vainojams pie tūristu sliktās pašsajūtas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas