"Par mūsu naudu var kaut ar sputņiku filmēt!" Tauta sašutusi par Levita talkošanas atspoguļošanu

tautaruna.lv 23.aprīlis 2023, 12:30
 
Ketija Keita Krastiņa/F64
Vakardien "Lielās Talkas" ietvaros tika sakopta Mangaļsalas apkārtne, kur rosīgi talkoja arī Valsts prezidents Egils Levits kopā ar sievu Andru Levitu. Tas ir iemūžināts video, daļu kadru filmējot ar dronu. Daļa sociālo tīklu lietotāju ir sašutuši par šī video uzņemšanas iespējamām izmaksām.

"Pat ar dronu filmēts... Aptuveni iedomājos, kādi resursi ieguldīti, šo 2 minūšu sižetu veidojot. Bet skaisti gan," sociālajā vietnē "Facebook" raksta TV24 žurnāliste Anita Daukšte.

Līdzīgās domās ir vairāki citi video redzējušie:

"No sākuma ar plikām rokām, pēc tam ar cimdiem. Bet virsrakstam vajadzēja būt - tuvojas prezidenta vēlēšanas.";

"Par mūsu naudu var kaut ar sputņiku filmēt! Laiks padzīt šos izšķērdētājus!"

"Kurš no Levita padomniekiem izdomāja, ka prezidenta staigāšana ar miskastes maisu pa mežu, ir lielisks mārketinga gājiens?"

Ir arī viedoklis, kas atbalsta šādā video sižeta veidošanu:

"Esot uz vietas varēja redzēt, ka resursi nebija pārdabiski. Viens puisis ar vajadzīgo tehniku un viss. Diezvai šī video tapšana izmaksāja kaut kādu neiedomājamu ciparu. Drons arī sen vairs nav nekas ekskluzīvs.".

Portāls NRA jau rakstīja, ka Levitu pārim talkošanā pievienojās 22 ārvalstu vēstniecību pārstāvji, kā arī Latvijas skauti un gaidas.

Savukārt "Lielās talkas" vadītāja Vita Jaunzeme LETAI uzsvēra, ka talka gadu no gada aug un tajā iesaistās arvien vairāk cilvēku.

Talkas organizatoru mērķis šogad bijis padarīt Latviju zaļāku, sakoptāku un veselīgāku. Taču talka pārvērtās par iespaidīgu kustību, kas ieguva tik lielu atbalstu sabiedrībā, ka nešauboties tiks turpināts iesāktais.

Vairāk šeit

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas