Zirgu audzētāji brīdina par apkārt klīstošo vīrieti ar zoofīlijas pazīmēm

tautaruna.lv 23.aprīlis 2023, 17:30
 
F64
Latvijas šķirnes zirgu audzētāju asociācijas "Facebook" kontā LŠZAA publicēts ieraksts par personu, kura vairākkārt ielauzusies dažādos Latvijas zirgu staļļos, nodarot ievērojamus materiālus zaudējumus un emocionālu spriedzi.

LŠŽAA brīdinām par bīstamu personu, kas ielaužas svešos īpašumos, paziņo, lai visi dodas prom, jo tagad viņš te būs saimnieks, bojā un demolē gan nekustamo īpašumu, gan kustamo (incidents ar zirgu pasu nozagšanu, zirgu pārvadājamā treilera demolēšanu, iekļūšanu naktī stallī ar durvju atlaušanu, mēģinājums ielauzties staļļu istabiņās u.c.), nodarot materiālus zaudējumus. Šis cilvēks terorizē staļļa īpašniekus un iemītniekus arī emocionāli, radot nepārtrauktu trauksmes sajūtu, novērotas zoofilijas pazīmes.

LŠŽAA ieteikums, ko darīt staļļu saimniekiem:
1. Izsaukt Valsts policiju.
2. Vērsties ar iesniegumu prokuratūrā, minot ielaušanos, nekustamā un kustamā īpašuma bojāšanu, kā arī draudus cilvēku veselībai un dzīvībai.
3. Apvienojoties visu cietušo staļļu īpašniekiem, sagatavot iesniegumu Iekšējās drošības dienestam par policijas bezdarbību vairākkārtēju iesniegumu rezultātā.
4. Vērsties pie jurista, kas var palīdzēt sagatavot visu iepriekšminēto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas