Atklāts neglaimojošs fakts par prinča Harija jaunības dienām

tautaruna.lv 23.aprīlis 2023, 5:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Neliela Lielbritānijā esoša krodziņa "The Rattlebone Inn" īpašnieks medijiem atklājis neglaimojošu faktu par princi Hariju, kā viņš mēdza uzvesties jaunības dienās, kad bija lietojis pārlieku daudz alkohola, vēsta "Daily Star".

Kroga īpašnieks Franks Ortets atklāj detaļas no kādas nakts, kad princis Harijs jaunības dienu dullumā bija par daudz iedzēris.

Viņš min, ka viņam bija ļoti labas attiecības gan ar Viljamu, gan Hariju, kuri bieži apmeklēja vietējo krodziņu, taču pēc viena Harija izlēciena viss mainījās.

Franks atminas, ka pateicoties tam, ka princis bija pārlieku iereibis, viņš atteicās Harijam pārdot alkoholu. Harijs ar to nebija mierā.

Viņš rīkojās nekaunīgi un centās citu apmeklētāju priekšā pazemot Franku. Jaunais princis Harijs Franku sauca vairākos aizskarošos lamu vārdos.

Kā min mediji, tad princis Harijs konkrētajā krodziņā bija biežs viesis brīžos, kad viņa brālis un tēvs bija devies prom no Haigrovas īpašuma. Bet pēc liktenīgās nakts, kad Harijs krodziņa īpašnieku centās pazemot un apsaukāja rupjiem vārdiem, viņš vairs nav spēris kāju konkrētajā krodziņā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas