Ārste cenšas noindēt savu vīru ar "īpašiem" dzērieniem

tautaruna.lv 23.aprīlis 2023, 4:30
 
pexels.com
Dermatoloģei no Dienvidkarolīnas, ASV, draud astoņus gadus ilgs cietumsods par centieniem nonāvēt savu vīru, vēsta medijs "Mirror".

45 gadus vecā Jue Emilija Ju tika pieķerta nozieguma vietā, kad centās pievienot sava vīra tējai klāt kanalizācijas tīrīšanas līdzekli.

Sievietes vīram, 53 gadus vecajam Džekam pēc nepatīkamiem un nopietniem iekšējiem ievainojumiem radās pamatotas bailes, ka viņa mīļotā sieviete cenšas viņu noindēt.

Lai pārliecinātos par savām aizdomām, vīrietis virtuvē, sievai nezinot, izvietoja novērošanas kameras. Tieši tad atklājās patiesība.

Uzņemtajos video kadros redzams, kā Jue vīra tējai klāt pievieno "īpašu sastāvdaļu" - kanalizācijas tīrīšanas līdzekli. Vīrs bija šokā par redzēto. Kā tiesas sēdē minēja prokurors, tad vīrs trīs reizes ir pieķēris sievu meistarojam indīgos dzērienus.

Tikmēr sieva apgalvo, ka viņai nav bijis nodoma noindēt vīru, bet gan tēju ar īpašo piedevu gatavojusi, lai indētu skudras. Arī sievietes advokāts tiesas sēdē atzina, ka Jue gatavoja indīgo tēju, lai atbrīvotos no skudrām, kas apsēdušas māju.

Džeks apgalvoja, ka sieva trīs reizes viņam ir taisījusi īpašos dzērienus un klāt tiem pievienojusi sadzīves ķīmiskos līdzekļus, viņam nezinot, kas ir dzērienā, viņš tos ir izdzēris un iedzīvojies kuņģa čūlā, gastrītā un ezofagītā.

Ja sieva tiks atzīta par vainīgu centienos nonāvēt savu vīru, tad viņai draud astoņus gadus un astoņu mēnešus ilgs cietumsods.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:58

Jaunākās diskusijas