Paliec sveiks Windows 10! Kā iegādāties oriģinālo Windows 11 sākot ar 9,99 €?

Publicitātes materiāls 7.februāris 2023, 8:05
 
Nesen Microsoft oficiālajā vietnē oficiāli izlaida operētājsistēmu Windows 11 un pārtrauca Win10 digitālo licenču iegādi oficiālajā vietnē. Ja jūsu datora konfigurācija atbalsta Windows 11 atjaunināšanu, šī būs labākā izvēle, lai saņemtu ātrāku, drošāku operētājsistēmu. Kā norāda Microsoft, Windows 11 ir daudz strādāts pie atmiņas pārvaldības, lai atbalstītu priekšplānā atvērtos un darbojošos lietojumprogrammu logus. Tam vajadzētu nodrošināt, ka tie saņem vairāk CPU jaudas nekā citi sistēmas resursi.

Keysoff uzsāk Valentīndienas izpārdošanu, oriģinālās Windows 11 Pro cena ir tikai 10,45 €, ja pērkat vairāk nekā vienu, varat izvēlēties izdevīgāku Windows 11 Pro 5 datoru komplektu, Windows 11 Pro tikai 9,99 €/PC. Windows 11 Home pārdod tikai par 9,65 €/PC. Ja lietotāji joprojām vēlas iegādāties Windows 10 operētājsistēmas digitālo licenci, viņi to var iegādāties arī no trešo pušu kanāliem. Minimālā Windows 10 cena ir tikai 6,22 €/PC.

Īpaša izpārdošana Windows OS



Turklāt Keysoff plašajā katalogā ir arī Microsoft Office paketes, sākot no vecās Office 2016 versijas (vecākām un mazāk jaudīgām sistēmām) līdz jaunākajai Microsoft Office 2021 versijai, turklāt jaunākā Office 2021 versija maksā tikai 26,25 €. Pērkot vairāk, ietaupiet vairāk, minimālā oriģinālā Office 2021 cena ir tikai 13,85 €/PC. Salīdzinot ar Microsoft oficiālo cenu, tas var palīdzēt jums ietaupīt vairāk nekā 90%!

Īpašais piedāvājums! Oriģināla Windows OS un mūža MS Office!

View More >>



Ja jums ir nepieciešama vēl cita datorprogrammatūra, Keysoff palīdzēs arī šajā gadījumā. Piemēram, Keysoff var iegādāties rīkus un programmatūru sistēmas tīrīšanai, failu saspiešanai, attēlu rediģēšanai, sistēmas optimizācijai, produktivitātes birojam un pretvīrusu aizsardzībai.

Datorinstrumenti (bez atlaides koda)

View More>>>



Keysoff.com katru dienu pārdod aptuveni 1500 licences visā pasaulē. Garantijas gadījumi konstatēti tikai vienā procentā gadījumu.

Keysoff apliecina, ka visas licences ir derīgas un vienlaikus piedāvā viena gada servisa garantiju, lai pasargātu jūs no papildu programmatūras nomaiņas un uzturēšanas izmaksām.

Ar augstas kvalitātes produktiem un profesionālu servisu, Keysoff ir saņēmis vairāk nekā 1000 atsauksmes no reāliem TrustPilot lietotājiem, ar vērtējumu 4.8 un 97% apmierinātības līmeni!

24/7 tehniskais atbalsts.

Sazināties ar Keysoff var pa epastu: service@keysoff.com.

APMAKSĀTA REKLĀMA

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas