"Brieži katru gadu pavasarī met ragus..."; ļaudis iesmīkņā par boksera Brieža ierakstiem soctīklos

tautaruna.lv 7.februāris 2023, 14:15
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Bokseris Mairis Briedis, kurš pēdējo mēnešu laikā ne reizi vien saņēmis kritiku no sabiedrībā zināmām personām un iedzīvotājiem par saviem izteikumiem un rīcību, sarūpējis dāvanu bērniem Kijivā. Tiesa, daudzi cilvēki šādai labdarības izpausmei nenotic.
Kā liecina ieraksts mikroblogošanas vietnē twitter, tad Mairis Briedis ticies ar Kijivas mēru Vitāliju Kļičko. "Uzdāvināju elektroģenerātoru Kijivas bērnu sporta skolai, kur mācās 320 audzekņi. Lai bērniem ir gaiši un silti," pie publicētā attēla raksta M.Briedis.

"Malacis. Tas tiešām ir labs darbs un palīdzēs brīžos, kad Krievi atkal uzmetīs bumbu elektrostacijai. Novēlam arī Krievijai ātrāk aizvākties no svešas zemes," pie boksera publikācijas norādījis kāds twitter lietotājs.

Rasnais: Brieži katru gadu pavasarī met ragus.

MistersFutbols: Viņš nav mainījis nostāju, bet kažoku. Vienīgais, viņš ir paudis atbalstu Ukrainai, bet Krieviju viņš nav nosodījis un krievus par noziedzniekiem nav nosaucis. Nauda nesmird. Šis nav naglas jautājums.

Cilvēks no Latgales mazpilsētas: Saskaņā atgriežas Ušakovs! Viņš tēlo ka atbalsta ukraiņus! Бриедис par naudu ir gatavs uz visu, pat pārkāpt pāri saviem un savas sievas principiem! Tas ir tad iemesls kāpēc Бриедис dāvina Ukrainai ģeneratorus un fotografējas Kjjevas centrālajā laukumā pie iznīcināta orku tanka!

Aivis: Nav jau teikts, ka mainījis uzskatus. Par karu nenosauca, bet “visu kas šeit notiek”

"Pastāstiji viņiem, ka īstenībā tas viss nav tik viennozīmīgi?" iespējams, atsaucoties uz iepriekš izskanējušajiem boksera izteikumiem, norādījis kāds cits twitter lietotājs.

Tiesa, vēl aizvadītā gada novembrī portāls "tautaruna.lv" vēstīja, ka M.Briedis saņēmis pamatīgu kritiku par izteikumiem par Latvijas palīdzību Ukrainai.

"Atveriet jau beidzot acis un padomājiet, ko tas nozīmē mūsu valstij," tā mikroblogošanas vietnē twitter rakstīja Mairis Briedis, kurš līdztekus ierakstam publicēja arī attēlu, kurā teikts, ka Latvija palīdzībā Ukrainai sniegusi 41% no valsts militārā budžeta.

Vairāk par to lasiet šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas