"Es neko sliktu nedaru, lai man varētu ko pārmest," Elīna Didrihsone par apvainojošiem komentāriem

tautaruna.lv 7.februāris 2023, 17:00
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Portāla 1188 kampaņas "Mobings. Anonīmo uzbrukums" piektās epizodes galvenā varone Elīna Didrihsone stāsta, ka viņasprāt, kopš viņa ir apprecējusies Elīnas ģimene ir viņas vīrs un dēls.

"Mans tētis vienmēr man teicis - hei, tā ir tava ģimene un tava izvēle! " pauž Elīna. Lielu ažiotāžu sabiedrības vidū izcēla Elīnas loma kā mātei, daudzi anonīmie komentētāji, apvainoja jauno māmiņu, uzskatot, ka viņa nav spējīga rūpēties par savu bērnu un to dara nepareizi, taču Elīna šos komentārus neņem pie sirds.

Elīna atzīst, ka ar anonīmajiem komentētājiem sastopas ik dienu, un ir uzaudzējusi sev biežu ādu, jo sociālo tīklu lietotājiem katram ir savs viedoklis par viņas publicēto saturu. Uzsākot ģimenes dzīvi, komentāru un viedokļi daudzums tikai palielinājies.

"Tāpat, kad mēs domājām Džeisonam vārdu mans tētis teica - tas ir tavs dēls, tu viņam dod vārdu, ne jau mēs, tāpēc neprasi pat mūsu viedokli. To es ļoti respektēju. Mani vecāki nekad nav bāzušies un norādījuši man, kas ir jārāda, kas nav. Tā ir mūsu personīgā izvēle. Mēs ar vīru esam ļoti atvērti. Mums ar to nav problēmu. Mums pat nebija moments, kad mēs piesēstos pie galda un lemtu - rādām vai nerādām. Nē, man vīrs vienmēr teica - ja tu jūti, dari!" stāsta uzņēmēja.

Nesen par Elīnu Didrihsoni tika iesniegta ziņa sociālajam dienestam par to, ka viņi kopā ar vīru it kā nemākot aprūpēt bērnu vai dara to nepareizi. "Es to iemeslu īsti pat nesapratu un nespēju īsti pat sagremot, jo man pat Latvijā atpazīstamas personas prasīja - paga, paga viņi to sprieda vienkārši pēc taviem storijiem?" stāsta Elīna.

"Man daudzi saka - nu, tad nerādi! Bez maz vai, ja es nerādītu, kā mēs šupojamies, kā es viņu turu rokās, kā mēs pārģērbjamies, kā ēdam brokolīti, dejojam dejas, mainām pamperus, nebūtu pārmetumu. Nu, okey, labi, es tik un tā rādīšu!" pauž Didrihsone.

"Es pati apzinos, ka parādot elementāri, kā es velku zeķubikses katram būs savas piecas kapeikas. Parādot, kāds bodijs šodien mazajam mugurā katram būs viedoklis. No sākuma man likās - jā, nenākat klāt, bet ja es gribētu tā - es arī nerādītu. Ja es rādu, es saprotu, ka būs komentāri. Man ar to ir jāsadzīvo, bet es arī pati sirdī saprotu, ka es neko sliktu nedaru, lai tu man varētu kaut ko pārmest un pateikt, ka esmu slikta mamma," uzskata Elīna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:04

Jaunākās diskusijas