Latviešu astrologs prognozē Porziņģa nākotni; viss nav tik "rožaini"

tautaruna.lv 7.februāris 2023, 10:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Astrologs Valters Šulcs dalījies ar prognozi, kā galvenajos vilcienos individuāli varētu izvērsties 2022./2023.g. NBA sezona Kristapam Porziņģim no Vašingtonas “Wizards”.

Savā prognozē tuvākajam laikam astrologs iesaka Porziņģim būt piesardzīgam.

"Vienīgais no kā es Porziņģim ieteiktu piesargāties [janvārī] ir pārdegšana, pārcenšanās, pārslodzes, jo jaudai jābūt lielai, bet...[paralēli] jāpiedomā par atpūtu un atlabšanas, atjaunošanās procesu pēc lielākām slodzēm. Sabalansēti," viņš raksta.

Astrologs arī raksta, kaf ebruāra sākumā var uznākt neliels atslābums, vājuma brīdis un/vai attiecīgās situācijas pārvērtējums. Tālāk februārī veiksmes mīsies jau ar zināmu planetāro pretstāvi. Februāra vidū jāuzmanās no pārāk lielas pašpārliecinātības, var pārvērtēt savas spējas, tādejādi ieliekot pārāk lielu enerģiju savos centienos var nonākt grūtā situācijā, kad ambīciju augstumi var sākt sist pa pirkstiem, jo vēlamais iespējams neatbildīs esošajiem apstākļiem.

Astrologs neieteiktu riskēt šajā laikā. Nevainīga situācija var bēdīgi beigties. Katrā ziņā šeit februāra vidū situācijas var kļūt mulsinošas, radīt apjukumu un iespējams arī izsist no sliedēm un līdz šim uzņemtā ritma, snieguma produktivitātei samazinoties.

Tiesa, kopumā gan astrologs Porziņģim prognozē veiksmīgu sezonu.

"Kopumā es teiktu, ka sezonas gaitā Porziņģis uzņems apgriezienus un snieguma produktivitātei būtu jāaug. Piekrītu pašam Porziņģim un domāju, ka Kristaps pārsteigs. Neizslēdzu iespējamību, ka Porziņģis pat iegūs kādu atzinības balvu, piemēram, 'Mēneša labākais Austrumu konferences spēlētājs'. Tam ir arī astroloģiski planetārais atbalsts šosezon. Viņa ievietošana ESPN labāko spēlētāju ranga 86. vietā tikai būs papildus motivācija un stimuls pierādīt pretējo."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas