Zodiaka zīmju pievilcīgākās ķermeņa daļas

tautaruna.lv 1.jūlijs 2022, 2:00
 
pexels.com
Astrologi izsecinājuši, ka katrai zodiaka zīmei piemīt viena vienojoša izskata pazīme, kas citiem šķiet ļoti pievilcīga, vēsta "YourTango".

Auns

Var šķist neticami, bet citu cilvēku acīs par Aunu vienu no vispievilcīgākajām ķermeņa daļām tiek uzskatītas uzacis. Kā zināms, tad uzacis ir sejas "rāmis", šī zodiaka zīmes pārstāvju uzacis nespēj atstāt vienaldzīgos.

Vērsis

Ieraugot Vēršus, citi nespēj novērst acis no šīs zodiaka zīmēs pārstāvju lūpām. Vēršiem ir vispievilcīgākās lūpas, salīdzinot ar citām zodiaka zīmēm.

Dvīņi

Dvīņi citu cilvēku uzmanību spēj pievērst vien ar savu sejas krāsu. Kā tas iespējams? Dvīņu sārtie vaigi nespēj atstāt vienaldzīgos.

Vēzis

Vēži ir mīlestības pilni cilvēki, tieši tāpēc viņu pievilcīgākā ķermeņa daļa ir tieši vēders. Kāpēc? Jo tajā bieži vien mēdz mājot "tauriņi".

Lauva

Kā jau īstām Lauvām, šīs zodiaka zīmes viena no pievilcīgākajām ķermeņa daļām ir viņu mati. Viņu kuplie, mirdzošie mati šķiet pievilcīgi kā vīriešiem, tā sievietēm.

Jaunava

Jaunavas ir vienas no viskoptākajām zodiaka zīmēm, tieši tāpēc, pateicoties viņu rūpēm par sevi, viņu viena no vispievilcīgākajām ķermeņa vietām ir tieši viņu āda. Tā vienmēr ir tvirta un starojoša.

Svari

Citi cilvēki Svaros vispirms pamana viņu mugurpusi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti stalti, tāpēc nav brīnums, ka viņu mugurpuse spēj pievērst citu cilvēku acu skatienus.

Skorpions

Skorpionu pati pievilcīgākā ķermeņa daļa ir viņu erogēnā zona. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji paši to apzinās, tāpēc viņi citu acīs kļūst vēl pievilcīgāki.

Strēlnieks

Citu acīs Strēlnieki izceļas ar savu stalto un spēcīgo muguru. Tieši šī ķermeņa daļa citiem liekas ļoti pievilcīga, jo tas vēsta par to, ka šie cilvēki ir ne tikai fiziski, bet arī mentāli stabili, uz viņiem var uzticēties un paļauties.

Mežāži

Mežāži var lepoties ar savām kājām. It īpaši vasaras laikā, kad tiek valkātas īsakas bikses, kleitas vai svārki. Citu cilvēku uzmanība būs vērsta tieši uz šo personu kājām.

Ūdensvīrs

Interesanti, bet fakts! Citu zodiaka zīmju pārstāvji uzskata, ka pati pievilcīgākā Ūdensvīru ķermeņa daļa ir viņu pēdas. Tās ir ne tikai dabiski skaistas, bet to gaita citu galvām liek "reibt".

Zivis

Zivju pati, pati pievilcīgākā ķermeņa daļa ir viņu acis. Tajās ieskatoties, citi cilvēki nespēj no tām atraut acis. Šo zodiaka zīmju pārstāvu acis spēj sajaukt citiem prātus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

1.jūlijs 2022

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas