Sieviete pārsteigta par atrasto bezmaksas dīvānā

tautaruna.lv 1.jūlijs 2022, 1:30
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Vikijai Umodu neticami paveicās, kad viņa tiešsaistē ieraudzīja, ka kāds cits Kalifornijas iedzīvotājs par baltu velti atdod dīvānu, vēsta "UPI".

Vikija bija ļoti laimīga, kad vietnē "Craiglist" pamanīja, ka bezmaksas tiek atdāvināti divi dīvāni un tiem pieskaņots krēsls.

Sievietei tie ļoti iepatikās un viņa nolēma, ka šīs mēbeles vēlas savās mājās.

Vikija piezvanīja sludinājuma autoram un sarunāja, ka jaunās mēbeles dosies uz viņas mājām. Kā pauda sludinājuma autors, tad viņš mēbeles atdod bezmaksas, jo tās ir piederējušas tuvam radiniekam, kurš nesen aizgājis mūžībā. Šobrīd viņi vēlas atbrīvoties no visām mēbelēm, kas viņam piedērēja, tāpēc par šiem dīvāniem un krēslu netiek prasīta samaksa.

Atvedot mājās jaunās mēbeles, Vikija pamanīja, ka viens no dīvāna spilveniem atšķiras no pārējiem. Viņa atvēra vaļā tā rāvējslēdzēju un bija šokā par redzēto. Spilvenā bija ievietotas vairākas aploksnes, kurās kopumā atradās 36 000 ASV dolāri.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Vikija bija godprātīga un sazinājās ar dīvāna "pārdevēju". Viņa atklāja, ko atradusi spilvenā un solīja viņam nodot atrasto naudu. Nododot naudu atpakaļ "pārdevējam", viņš par Vikijas godprātīgo rīcību piešķīra viņai 2200 ASV dolāru. "Es negaidīju no viņa ne santīma," par jauko žestu sacīja Vikija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

1.jūlijs 2022

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:22

Jaunākās diskusijas