"Trūkst naudas ēdienam"; aktrise pēc šķiršanās no vīra piedzīvo finansiālas grūtības

tautaruna.lv 1.jūlijs 2022, 0:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Amerikāņu aktrise Alise Evansa, kura ir pazīstama ar dalību tādās filmās kā "102 dalmācieši" un "Holivudas sapņi", un seriālā "Vampīra dienasgrāmatas", pēc šķiršanās nokļuvusi neapskaužamā situācijā, ziņo "The Sun".

Aktrise 2021. gadā izšķīrās no sava ilgadējā partnera, vīra, aktiera Joana Grufuda.

Pavisam nesen 53 gadus vecā aktrise paziņoja, ka šobrīd viņai nepietiek naudas, lai nomaksātu rēķinus un iegādātos pārtiku.

Pāris bija precējies 14 gadus. Abiem aktieriem ir divi kopīgi bērni.

Zvaigzne sociālajā medijā "Instagram" faniem paziņoja, ka šobrīd cenšas būt labākā māte, kāda vien var būt, neskatoties uz to, ka viņu ir skārušas finansiālas grūtības.

"Mēģinu to visu saturēt kopā, kamēr mums tiek draudēts, trūkst naudas ēdienam un rēķiniem, un es tikko uzzināju, ka kāds vakar vakarā mēģināja uzlauzt mūsu ārdurvis!"

Zvaigzne, aprakstot savas pašreizējās grūtības, klāt bija pievienojusi video ar smaidošo meitu. "Pats galvenais, es būšu labākā māte, kāda vien varu būt. Uz mūžu. Viņi mani nekad nepazaudēs," "Instagram" rakstīja zvaigzne.

Alise ar vīru iepazinās filmas "102 dalmācieši" uzņemšanas procesā, 2000. gadā. Tomēr pēc gadiem ilgās laulības pāris to nolēma šķirt. Šobrīd aktieris Joans ir jaunās attiecībās ar aktrisi Bjanku Volesu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

Johaidi-tada zvaigne ,kurai trukst naudas edienam-diez vai dzivo Latvija un kas lasitajiem ,kuri neka nezina par vinas grutibam butu jazina par to? Pilnigas mulkibas lasit ir apgrutinosi un skiet,jamekle autors sai idejai-informet par Holivudas ne visai spozu zvaigznu grutibam

26.jūnijs 2022, 6:13 Atbildēt

Nedirs te D.Mikelsone....

1.jūlijs 2022, 18:02 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas