Londonā bijusī Ukrainas pirmā lēdija uzbrūk žurnālistei

tautaruna.lv 1.jūlijs 2022, 10:30
 
Ekrānuzņēmums
Ukrainas žurnāliste Natalka Gončarova nejauši satika eksprezidenta ģimeni Londonā, kad pēkšņi notika sadursme ar bijušo pirmo lēdiju Marinu Porošenko, raksta portāls "TNS.ua".

Kā raksta Ukrainas mediji, bijušais valsts prezidents Petro Porošenko sociālajos tīklos publicē braucienu uz Berlīni, aprakstot, kā viņš lūdz ieročus Ukrainai. Tomēr laikā, kad viņš veido savu politisko kapitālu, viņš kopā ar ģimeni sēž vienā no Londonas dārgākajām viesnīcām.

"Londonas centrs. Dārgākā no Lielbritānijas viesnīcām. Viena mana paziņa sarunāja šeit tikšanos, lai bērnam no Ukrainas piegādātu zāles, kuras Londonā bez receptes nepārdod. Tā nu nokļuvu vietā, kur lētākais numuriņš par nakti maksā 1300 eiro.Visdārgākais-gandrīz pieci tūkstoši. Ar izsmalcinātu restorānu klasiskā karaliskā stilā.Un tā nejauši šeit brokastu laikā satiku Porošenko ģimeni.Visi,izņemot vecāko dēlu Oleksiju,” stāsta TSN žurnāliste Natalka Gončarova.

Marina Porošenko bija acīmredzami nervoza. Petro mēģina viņu nomierināt, saspiežot viņas kāju.

Tad bijušais prezidents atstāj galdu, lai runātu ar žurnālisti un pieklājīgi atbild uz jautājumiem.

Bijušī pirmā lēdija pārtrauc sarunu un mēģina izņemt telefonu no žurnālistes rokām. Tad Marina nedaudz nomierinās, atkal apsēžas pie galda. Eksprezidents atvainojas par sievas uzvedību.

"Žēl, ka viesnīca diez vai brīvprātīgi sniegs video no restorāna novērošanas kamerām. Lai parādītu, cik cītīgi Marinas kundze man sāka griezt roku, lai paņemtu telefonu. Ar tādu sievu apsardze nav vajadzīga. Pierādījums ir mans nagu pieaudzējums, kuru viņai izdevās noplēst. Kas nav tik vienkārši izdarāms, kad nagi ir pieaudzēti," stāsta Natalka Gončarova.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

1.jūlijs 2022

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas