Roberto Meloni atklāj, kā jūtas pēc nopietnās operācijas

tautaruna.lv 22.februāris, 9:20
 
F64
Pirms kāda laika Roberto Meloni veikta nopietna muguras operācija. Kopš operācijas ir pagājušas nedaudz vairāk kā 100 dienas un Roberto atklāj, kā jūtas tagad.

Roberto sociālajos tīklos, atklāj, ka jūttas arvien labāk, taču ir nepieciešama pacietība un disciplīna.

Publicējot sevi supervaroņa tēlā, Roberto raksta: "Varbūt šādi neizskatos, (lai gan varu nodrošināt, ka seja ir manējā) . Tomēr es šādi jūtos, kā cīnītājs, kurš jau jūtas labāk un labāk. Pamazām, ar pacietību un disciplīnu, pateicoties visiem profesionāliem, kuri man ir blakus ikdienā."

Jau ziņojām, ka Roberto Meloni jau ilgāku laiku mocījušas sāpes muguras lejasdaļā, taču, "galējais kritiens" bija novembra sākumā, kad Roberto burtiski krita raidījuma "Pasaki to skaļi!" filmēšanas laukumā, tika vēstīts Ievas Valteres materiālā "Viņs saļima kolēģes rokās" izdevumā "Kas Jauns".

Roberto atcerējās mirkli, kad kļuvis pavisam slikti - kad viņš cēlās no krēsla, vairs nejuta kāju, centās spert to uz priekšu, bet, nesajūtot atbalstu, krita. Kolēģe Elīna Fīrmane viņu paspēja noķert. Raidījuma producente Zita Lunde nekavējoties veda Roberto uz klīniku.

Operācija tika veikta pēc četrām dienām. Tajā, kā izteicās Roberto, mugurkauls "stiprināts ar titāna plāksnēm".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas