"Singapūras satīna" mūziķa Kristapa Strūberga sieva atklāti par laulībā piedzīvoto

tautaruna.lv 22.februāris, 16:00
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
2021. gada maijā plašu rezonansi izraisīja repa grupas "Singapūras satīns" mūziķa Kristapa Strūberga sievas un divu bērnu mammas Mairitas Rosickas ieraksts vietnē "Twitter", kurā viņa paziņoja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām un lūdz sabiedrības finansiālu atbalstu. Nu sieviete raidījumā “Kad viņas satiekas” atklāj, ka attiecībās piedzīvojusi visa veida vardarbību.

Runājot par laulību ar Strūbergu, Mairita sarunā ir atklāta. Viņa arī min, ka attiecībās bijuši arī skaisti brīži, taču punktu pielikusi pašas atklāsme par to, ka dzīvo vardarbīgās attiecībās.

“Principā tika piedzīvoti visi vardarbības veidi - finansiālā vardarbība, slēpjot un kontrolējot finanses, arī pašlaik alimenti netiek maksāti; emocionālā vardarbība, kas izpaudās kā manipulācija un melošana; fiziska vardarbība ar grūstīšanu un matu plēšanu; arī seksuāla vardarbība. Bieži vien cilvēki domā, ka sievas un vīra starpā seksuāla vardarbība nepastāv, ja reiz abi ir precēti, bet tajā brīdī tam ir jābūt ar abu cilvēku vēlmi un atļauju.

Ar mani tā tika manipulēts, ka man visu laiku bija šķitis, ka pie kaut kā esmu vainīga, ne tā esmu noreaģējusi, taču visbeidzot sapratu, kādās attiecībās esmu, un ka vairs tādās nevēlos būt,” piedzīvotajā dalās Mairita Rosicka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas