VIDEO. Magone Valentīndienā kameru priekšā kaislīgi skūpstās ar jauno draugu

tautaruna.lv 22.februāris, 5:00
 
Ekrānuzņēmums
Magone savu Valentīna dienu pavada kopā ar Toļiku un pēc glāzes šampanieša, apburta Toļika apskāvienos, ļaujas arī skūpstiem un glāstiem. Nespējot noticēt iemīlēšanās sajūtai, viņa satraucas par to, kā dzīvot tālāk. Vai pārvākties uz Rīgu?

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone desmit sezonu laikā ir piedzīvojusi dažādu emociju gammu, no prieka asarām par jaunu mīlestību un kāzām, līdz šķiršanās sāpēm un nežēlīgu cietsirdību no bijušajiem vīriem. Gada romantiskākajā dienā, 14. februārī, viņa pavada laiku kopā ar savu jauno draugu Toļiku.

“Svinu ar Toļiku Valentīndienu un man sāk palikt bail, jo nevar būt, ka Magonē kaut kas sāk pamosties, vai es sāku iemīlēties? Es nezinu, man no sevis ir bail.”

Randiņa kulminācijā abi ļaujas kaislīgam skūpstam un glāstiem. Pēc skūpsta, Magones sejā ir redzams pietvīkums un viņa baidās iemīlēties gados jaunajā vīrietī.

Kāpēc tu tik sasodīti labi izskaties.. Jēziņ, man bail iemīlēties, un tad būs beigas!

Jau iepriekš ziņojām, ka savu jauno draugu Toļiku viņa pirmo reizi sastapa vēlā rudenī, iepazīstoties sociālo tīklu vietnē “Messenger”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas