Putins paraksta likumu, ar kuru Galkinam varētu atņemt viņa grezno pili Piemaskavā

tautaruna.lv 22.februāris, 10:30
 
depositphotos.com
Krievijas Valsts domes deputāts Dmitrijs Gusevs ierosināja apsvērt iespēju konfiscēt humorista Maksima Galkina un dziedātājas Allas Pugačovas ģimenes pili saskaņā ar jauno likumu par mantas konfiskāciju “ārvalstu aģentiem”, vēsta Krievijas mediji.

Galkina pils atrodas Grjazas ciemā un joprojām oficiāli pieder viņam. Pugačova viesojās pilī savā pēdējā vizītē Krievijā, bet pārējā laikā tā ir tukša. Runā, ka zvaigznes mēģināja to pārdot, taču līdz šim nekas nav izdevies.


Prokremliskie aktīvisti jau sen sapņo par dārgu nekustamo īpašumu atņemšanu slavenībām, taču līdz šim viņiem nav bijusi iespēja to izdarīt. Taču viss mainījās pēc tam, kad Vladimirs Putins 14. februārī parakstīja likumu par aktīvu konfiskāciju “par viltus informācijas publicēšanu par armiju”. Grozījumi paredz uzlikt arestu mantai, kas tiek izmantota vai paredzēta, lai finansētu darbības “pret Krievijas drošību”.

Pateicoties šim instrumentam, Valsts dome sāka domāt par pils konfiskāciju par pretkara izteikumiem, ko Maksims Galkins izteica savu runu laikā koncertos. Pēc deputāta Guseva teiktā, Galkins un Pugačova "vēršas pret savu tautu".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:40

Jaunākās diskusijas