Liepnieka izteikumi par Putinu izpelnās milzīgu uzmanību

tautaruna.lv 22.februāris, 2:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Rakstnieka Jurģa Liepnieka komentārs par Krievijas prezidenta Vladimira Putina interviju bijušajai “Fox News” ekrāna zvaigznei Takeram Karlsonam izpelnījies lielu mikroblogošanas vietnes "X" lietotāju uzmanību.

Liepnieks, noskatoties interviju, secinājis, ka Putins ir ļoti labā formā.

"Noskatījos slaveno interviju. Nu ko... diemžēl man jāsaka, ka Putins, manuprāt, ļoti labā formā, gan fiziski, gan psiholoģiski. Zina, ko dara. Pārliecināts. Tas, ko viņš runā, nav nekādi vecišķi vēsturnieka autodidakta savārstījumi, bet ļoti pārdomāti, izstrādāti stratēģiski vēstījumi. Karlsons vājš, stulbs un mīcāms kā māls, izvēlēts ļoti gudri. Vēstījumu daudz un dažādi, bet kopumā vispār viss slikti. (Un te būtu ļoti svarīgi neļaut savam naidam un riebumam traucēt novērtēt pretinieku adekvāti. Nav nekā bīstamāka par to)," raksta Liepnieks.

Jāpiebilst, ka šis viedoklis piesaistīja lielu uzmanību - Liepnieka ierakstam ir vairāk nekā 100 komentāru, kuros cilvēki dalās ar saviem novērojumiem pēc intervijas un viedokļiem.

"Manuprāt Putins atstāja veca muļķa iespaidu, kas dzīvo savā astrālā, ko intervē slavaskārs amerikāņu narciss."

"Mēģināju arī lasīt visu viņa uzvedību. man likās ka viņam ir izmisums, jo visu laiku uzsvēra gatavi RUNĀT!, bet idejiski, ja būtu pārliecināti ko viņiem vispār runāt, izdara nosacīti savu darbu līdz galam un viss. Otrs, pārliecināta runa izskatās uz feikās info ko šim sniedz."

"Piekrītu katram tavam vārdam! Tiešām pārsteidz, ka citi to nespēj ieraudzīt. Tas dārgi maksās!"

"Tas, ko viņš runā un ir pārliecināts,- ka atsauces uz vēsturi ir leģitīms pamats esošo valstu robežu pārskatīšanai ar tankiem un lielgabaliem. Nekā jauna, tikai atgādinājums mums un visiem pārējiem, ka Ukraina nav viņa pēdējais mērķis."

"Pēc Putina loģikas ir skaidrs, ka Dievs iesākumā radīja Krieviju, pēc tam debesis, zemi un visu pārējo."

"Nu var jau meklēt kodētus paziņojumus, bet manuprāt tas bija ziņojums no citas planētas."

Tikmēr, kā ziņots, Eiropas Savienība (ES) varētu noteikt sankcijas prokrieviskajam amerikāņu komentētājam Takeram Karlsonam par interviju ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu, žurnālam "Newsweek" atzina pašreizējie un bijušie Eiropas Parlamenta (EP) deputāti.

Darba dēļ, ko Karlsons veica Krievijā, bijušajam telekanāla "Fox News" raidījumu vadītājam var rasties problēmas attiecībās ar ES, "Newsweek" sacīja EP deputāts, bijušais Beļģijas premjerministrs Gijs Verhofstats.

Eiroparlamentārietis, kas aicinājis ES izvērtēt iespējas noteikt Karlsonam ceļošanas aizliegumu, Karlsonu nodēvēja par bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa un Putina "ruporu".

"Tā kā Putins ir kara noziedznieks un ES nosaka sankcijas visiem, kas viņam palīdz šajā ziņā, šķiet loģiski, ka Ārējās darbības dienests izvērtē arī šo lietu," sacīja Verhofstats.

Bijušais EP deputāts Luiss Garikano "Newsweek" atzina, ka piekrīt Verhofstatam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas