Igaunis Latvijā iekļūst pamatīgās nepatikšanās

tautaruna.lv 7.maijs, 12:15
 
Ilustratīvs attēls / Reinis Hofmanis/F64
Ādažu pusē viesstrādnieki no kaimiņvalsts “izklaidējušies”, viens otru izaicinot uz muļķībām. Viens no kolektīva devās uz šoseju, lai noskrūvētu ceļazīmi un saņemtu 50 eiro no kolēģiem par drosmi. Viss gan noslēdzās krietni dārgāk un ar likumsargu iesaistīšanos, vēsta "Degpunktā".

Viesstrādnieks no Igaunijas saderēja ar kolēģiem, ka zīmi noskrūvēs un atnesīs draugiem atrādīt. Domāts, darīts, un igaunis, bruņojies ar urbjmašīnu, ķērās pie lietas.

Par spīti krēslai, nelikumīgās darbības pamanīja apkārtnes iedzīvotāji, paziņoja par to likumsargiem un arī paši sekoja puisim ar zīmi. Kad ieradās policisti, zīmes zaglis sāka bēgšanu.

Pakaļdzīšanos konkrētajā vietā nevarēja veikt ar automašīnu, tādēļ likumsargs uz ceļa sastaptam riteņbraucēja palūdza aizdot velosipēdu. Aši, minot pedāļus, igauni izdevās panākt.

Likumsargi nolēma situāciju vērst par labu un piedāvāja jaunietim ceļazīmi pieskrūvēt atpakaļ. Policijas darbinieki pavadīja puisi līdz zīmei, palīdzēja zālē atrast visas nepieciešamās skrūves.

Likumsargu uzraudzībā jaunietis ceļazīmi pieskrūvēja atpakaļ, bet par saviem izgājieniem viņš tika saukts pie administratīvās atbildības par sīko huligānismu. Viņam tika piemērots 300 eiro naudas sods.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas