"Tie nebija normāli bērni." Īlona Maska tēvs atklāj, kāds miljardieris bija bērnībā

tautaruna.lv 8.jūlijs 2023, 17:40
 
Reuters/Scanpix/Leta
Miljardiera, "Twitter" un "Tesla" īpašnieka Īlona Maska tēvs Erols medijiem atklājis interesantas detaļas par savu dēlu. Kā pauž Erols, tad Īlons jau kopš agras bērnības azartiski aizrāvies ar cilvēku mānīšanu, vēsta "The Sun".

Īlona tēvs atklāj, ka bērnībā miljardierim patika burvju triki un viņam piemita liels sāncensības gars, viņš vienmēr vēlējās uzvarēt pieaugušos dažādās spēlēs.

Īlons regulāri apmeklēja veikaliņu, kurā varēja iegādāties dažādus burvju triku komplektus. "Viņš vienmēr meklēja kaut ko tādu, ar ko varētu apmānīt cilvēkus," sacīja Erols.

Kā izrādās, tad jau astoņu gadu vecumā Īlons spēlēja galdaspēles, liekot likmes uz naudu. Erols atminas, ka reiz dodoties kruīzā, viņa dēls spēlēja kāršu spēli "Rummy" uz naudu ar gados vecākiem cilvēkiem. Viņš atzīst, ka viņa dēls jau agrā bērnībā labprātāk pavadīja laiku pieaugušo sabiedrībā nevis ar saviem vienaudžiem.

"Tie nebija normāli bērni," tā par savām trim atvasēm sacīja Erols. Gan Īlons, gan viņa māsa un brālis bija īpaši. Viņi bija ļoti tuvi ar vecākiem un vienmēr skaļi protestēja, ja vecāki grasījās doties prom bez viņiem. Reiz Īlons tik ļoti nebija apmierināts ar vecāku došanos prom, kad paslēpās viņu mašīnā un devās līdzi uz saviesīgām vakariņām tērpies pidžamā

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas