Kļūmes pēc par autosstāvvietu nākas samaksāt vairākus simtus eiro

tautaruna.lv 8.jūlijs 2023, 12:40
 
Gints Ivuškāns/f64
Maksas autostāvvietu apmaksu var veikt arī aplikācijās, bet tas rada papildus riskus, ka samaksāsi ne tikai par nostāvēto laiku, bet nesamērīgi daudz, ja būsi piemirsis apturēt stāvēšanas laiku.

Tā gadījies arī kādam "Twitter" lietotājam: "Iesaku nelietot EuroPark aplikāciju, vai lietot to ļoti piesardzīgi! 16. maijā biju aizmirsis apturēt samaksu un vakar konstatēju, ka šie laupītāji ne reizi nav mani brīdinājuši un ir aprēķinājuši summu par 50 dienām - vairākus simtus EUR, kuri tika noņemti no mana konta"

Komentētāji mierina ieraksta autoru un dalās savā pieredzē: "Kādreiz arī piedzīvojis kaut ko tādu. Piezvanīju uz aplikācijā norādīto telefonu. Pēc dažam dienām nauda tika atmaksāta manā kontā. Viss operatīvi un profesionāli. Pamēģiniet."

"Uztaisīt atsevišķu kontu, kurš nav pievienots nevienai kreditkartei. Visu naudu turēt tur. Kad vajag, tad pārskaita uz kartes kontu. Tad šādi brīnumi nenotiek. Atnāk ziņa, ka nesanāca noņemt naudu"

"Es arī pāris reizes biju aizmirsis, konstatējot, ka jau sakrājušies 90 EUR. Tādos brīžos labāk sazvanīt info centru pirms veikt maksājumu. Tā izdarīju, izstāstīju situāciju un naudu samazināja uz 1 dienas izmaksām. Šajā ziņā pagaidām bijuši saprotoši."

"Man nesen arī tā bija! Es nosūtīju viņiem epastā sūdzību, ka viņi nekā nebrīdina lietotāju. Un man viņu grāmatvedība atgrieza naudu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas