Pūces izteikumi sanikno līdzcilvēkus

tautaruna.lv 8.jūlijs 2023, 2:00
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Soctīklos turpinās diskusijas par matemātikas eksāmenu rezultātiem. Eksāmenu nenokārtoja 826 skolēni.

Izteicies arī partijas "Latvijas attīstībai" biedrs un viens no tās līdzpriekšsēdētājiem Juris Pūce. Tiesa, sacītais izsaucis kritikas vilni.

"Tipisks piemērs, cik politiķi ir tālu no realitātes. Pūcem, redz, skolotāji vainīgi! Jurīt, ieteiktu Tev pastrādāt skolā ar šādiem skolēniem, kuriem patiešām ir pilnībā nospļauties par savu izglītību. Viņiem ir tik liels pofigs, ka principā nemācīsies. Pedagogu vaina tajā nav!" raksta Juris Vaidakovs.

"Nav tādu skolēnu, kuriem padodas vai nepadodas matemātika. Ir tikai labi skolotāji, laba metodika un slikti skolotāji vai slikta metodika. Nu un vēl ir vecāki, kuri var atļauties par savu naudu labot skolas izglītības nepilnības un tādi, kuri to nevar atļauties," raksta J. Pūce.

Māris: Matemātiku skolā sapratu apmēram līdz 3.klasei, pēc tam daudz kas mainījās un, sākot no log, vairs nemācījos, nesapratu un neatceros. Tomēr skolā pirms eksāmeniem skolotājas mūs labi izdresēja ar uzdevumu variantiem, tā ka visus atpazinu un nokārtoju teicami. Paldies skolotājām!

Zvejnieka meita: Mazdēla 11. klasē no 19 skolēniem matemātikā 6 nesekmīgi. Kolosāla, prasīga skolotāja, rīko konsultācijas, lai palīdzētu. Uz konsultācijām nenāk tieši šie 6. Kas vainīgs - skolotāja, skolnieki vai vecāki? Domāju, ka daudziem skolēniem “iegrieza” attālinātās mācības.

Uģis: Jauniešiem klausoties ģimenes sarunās par varasvīru nesodāmību un visatļautību, veidojas augsne pofigismam. It sevišķi par aparistu gadiem ilgajām politshēmām. No “nejauši” dāsnajiem ziedojumiem biedrībai Ascendum Pūces EM sekretāra laikā līdz stāvvietu caurlaižu blēdībām.

Arnis: Varētu likt likmes, cik dienas paietu Pūcem strādājot kādā skolā, pirms viņš reāli kādam skolas solā gribētu uzšaut pa seju. Mana mamma kā ļoti laba bioloģijas skolotāja izvēlējās labāk aust jostas nevis tolerēt tos sīkos kretīnus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas