Holivudas aktrise stāsta par vissliktāko skūpstīšanās pieredzi ar kolēģi

tautaruna.lv 8.jūlijs 2023, 19:20
 
AP/Scanpix/Leta
Aktieru darbs nav viegls. Viņiem jāspēj prasmīgi iejusties lomā, lai pārliecinātu skatītājus, piemēram, par savstarpējo jūtu ķīmiju. Aktieriem kameru priekšā nākas iejusties arī ne tik veiklās situācijās, piemēram, vienam ar otru skūpstoties. Aktrise Dženifera Lorensa atklāj savu sliktāko pieredzi, skūpstoties ar kolēģi kameru priekšā, vēsta "Daily Star".

Aktrise atklāj, ka viena no Holivudas zvaigznēm izceļas ar īpašu neprasmi skūpstīties. Vismaz, aktrises prāt, šis aktieris skūpstās vissliktāk no visiem, ar kuriem viņai kameru priekšā ir nācies to darīt.

Dženifera atteicās nosaukt aktiera vārdu, bet paskaidroja, kas nogāja greizi skūpstīšanās laikā.

Kā izrādās, tad aktieris visu esot darījis nepareizi, cieši saknieba lūpas un ātri vēra muti vaļā, un pēc tam ciet. "Tas, ko viņš darīja, bija nepareizi."

Dženifere Šreidera Lorensa ir amerikāņu aktrise. Viņa bija galvenās lomas atveidotāja TBS seriālā "The Bill Engvall Show" , kā arī neatkarīgajās filmās "Degošais līdzenums" un "Ziemas pīšļi". Par lomu filmā "Ziemas pīšļi" viņa tika nominēta Amerikas Kinoakadēmijas balvai, Zelta globusa balvai kā labākā aktrise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:15

Jaunākās diskusijas