Noskaidrota visu laiku visšausmīgākā šausmu filma; tā aizliegta vairākās valstīs

tautaruna.lv 8.jūlijs 2023, 16:40
 
unsplash.com
Šausmu filmu cienītāji bieži vien diskutē par to, kura ir pati biedējošākā un satraucošākā šī žanra filma. Beidzot tas ir noskaidrojies, ir zināms, kura ir pati biedējošakā šausmu filma, vēsta "Daily Star".

Par visu laiku biedējošāko filmu pasludināta 2005. gadā uzņemtā filma "Hostelis" (Hostel).

Saskaņā ar "UniLad", Lielbritānijas interneta mediju uzņēmumu, šī filma ierindojas visšausmīgāko šausmu filmu saraksta augšgalā.

Kā izrādās filma "Hostelis" ir aizliegta vairākās valstīs, tai skaitā arī Ukrainā. Arī Apvienotās Karalistē norisinājās diskusijas, vai nepieciešams aizliegt šīs filmas rādīšanu.

Filmas darbība risinās Slovākijā, un tās sižetā trīs tūristus nolaupa un spīdzina noslēpumaina organizācija. Filmā atainotas baisas spīdzināšanas metodes.

Filma izpelnījusies kritiku arī Slovākijā un Čehijā, jo tās kadros attēlotas abas šis valstis. Kā tiek ziņots, tad abas valstis bažījas, ka šī filma "kaitēs viņu reputācijai".

Filma "Hostelis" par spīti mazajam budžetam nopelnīja veselus 82 miljonus ASV dolāru. Pēc pirmās filmas iznākšanas uz ekrāniem tika uzņemtas vēl divas tās daļas.

Šīs filmas otrā daļas translēšana tika aizliegta Vācijā un Jaunzēlandē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas