Itālijas amatpersona nopietna pasākuma laikā lielās ar savu gultas pieredzi

tautaruna.lv 8.jūlijs 2023, 18:20
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Pamatīgu sašutuma vētru sacēlusi kādas Itālijas amatpersonas uzstāšanās Romas Nacionālās laikmetīgās mākslas muzejā "MAXXI". Lai arī Vitorio Sgarbi muzejā uzstājās pirms mēneša, vien tagad tiešsaistē izplatīti kadri no viņa runas, vēsta "Daily Mail".

Vitorio Sgarbi ir Itālijas kultūras ministra sekretāra vietnieks un mākslas kritiķis. Pēc viņa uzrunas publiskošanas vairāki cilvēki aicina viņu atkāpties no amata.

Amatpersona piedaloties muzeja pasākumā apgavoja, ka sava mūža laikā ir gulējis vismaz ar 1500 sievitēm.

Runājot par savām seksuālo dzīvi, Vitorio paspēja ne tikai noniecināt un nievājoši izteikties par sievietēm, bet arī paslavēt savas spējas gultā.

Vitorio lepojās, ka mēneša laikā reiz gulējis ar deviņām sievietēm un atzina, ka patiesībā nemaz nezina precīzo skaitu, cik daudz gultas prieku ir izbaudījis ar dažādām sievietēm, jo viņam neesot īpašs skaitītājs. Bet viņš uzskata, ka savos aktīvākajos gados mēnesī gulējis vismaz ar trim sievietēm, citreiz skaits pieaudzis līdz pat deviņām vai 12 sievietēm mēnesī.

Kā izrādās, tad nepiedienīgos izteikumus uz skatuves Vitorio sacīja pasākumā, kas bija par godu mākslas galerijas vasaras sezonas atklāšanai.

Vitorio uz skatuves paspēja pat "pasmieties" par nesen mūžībā devušos Silvio Berluskoni sakot, ka viņš visas savas dzīves laikā ir gulējis vien ar 100 sievietēm un tas esot "traģiski".

71 gadu vecais Vitorio ir labi pazīstams un tai pat laikā pretrunīgi vērtēts mākslas kritiķis Itālijā. Viņš savulaik ir ticies ar vairākām pieaugušo filmu zvaigznēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas