"Gada māte"! Vēlme izklaidēties mātei svarīgāka par piecus gadus vecās meitas drošību kūrortā

tautaruna.lv 8.jūlijs 2023, 18:40
 
unsplash.com
Kādas 45 gadus veca īriete, kura kopā ar savu piecus gadus veco meitu bija devusies atpūtas braucienā uz Maljorku, tika arestēta, vēsta "The Sun".

Sieviete kopā ar meitu bija devusies atpūtas braucienā uz lielāko Spānijas salu.

Kā izrādās mamma savas izklaides lika augstāk par meitas drošību un labsajūtu.

Sieviete brīvdienu laikā nesmādēja neskaitāmus alkoholiskos dzērienus. Lai viņa atsvase netraucētu atpūsties, viņa to pameta novārtā un atstāja meitu svešinieku uzraudzībā.

Mātes slikto uzvedību ievēroja arī viesnīcas personāls. Saprotot, ka māte savas izklaides liek augstāk par meitas drošību, viesnīcas darbinieki nolēma pārstāt viņai pasniegt alkoholu. Tomēr tas neapturēja sievietes vēlmi izklaidēties, viņa alkoholiskos dzērienus jeb alu iegādājās veikalā. Situācijai kļūstot nekontrolējamai, par sievieti tika ziņots policijai un viņa tika aizturēta.

"Bērns tika nogādāts specializētā centrā līdz nākamajai dienai, kad no Īrijas ieradās viņas tēvs, lai uzņemtos par viņu atbildību. Viņa [meitenes mamma] bērnu atstāja vienu, lai varētu lietot alkoholu. Viņa sāka dzert jau pirmajā dienā, kad ieradās Manakoras viesnīcā. Viņa patērēja lielu daudzumu alkohola un to lietoja no brīža, kad pamodās, līdz devās atkal gulēt," ziņo likumsargi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:32

Jaunākās diskusijas