6 izšķērdīgākās zodiaka zīmes, kuras nemāk taupīt

tautaruna.lv 8.jūlijs 2023, 9:20
 
unsplash.com
"Astrotalk" apkopojuši, kuras sešas zodiaka zīmes neprasmīgi māk rīkoties ar naudu jeb to ātri iztērē!

Strēlnieks

Strēlniekiem patīk tērēt naudu gan, kad tiem tā ir, gan brīžos, kad ir spiedīgāki apstākļi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem patīk sevi lutināt un nekad sev neko neliegs. Strēlnieki visbiežāk naudu tērē apģērbam, aksesuāriem un pārtikai.

Svari

Ja Svari kaut ko vēlas, tad nekas nestāsies pretī tam, lai viņi to iegūtu. Pat brīžos, kad kārotais maksā lielu summu. Svari ilgi nedomā pirms tērē naudu, viņi dzīvo pēc uzskata, ja kaut ko ļoti vēlas, tad tas ir jāpērk uzreiz un nav vietas ilgām pārdomām.

Zivs

Zivīm patīk ne tikai iepriecināt sevi, bet arī palutināt citus. Citu apdāvināšana viņiem sagādā neviltotu prieku. Brīžos, kad Zivis jūtas nomākti, viņi sevi cenšas iepriecināt ar jaunām lietām. Naudas tērēšana ir kā terapija. Vēl viena būtiska lieta, kāpēc nauda "neturas" pie Zivīm ir tāda, ka viņi ir ļoti labsirdīgi. Ja kāds ir nonācis grūtībās, Zivis palīdzēs ne tikai ar padomu, bet arī ar naudu. Un šīs zodiaka zīmju pārstāvjiem ir grūti lūgt citiem, lai tie atdod aizdoto naudu.

Auns

Auni ir ļoti impulsīvi un tieši tā viņi arī tērē savu naudu. Viņiem ir grūti turēties pretī impulsa pirkumiem. Ja viņi kaut ko pēkšņi ieraudzīs un viņiem tas kārosies, Auni nedomājot to nopirks. Auni mēdz jaukt divas dažādas lietas - savas vēlmes un vajadzības. Viņiem ir bail, ka pēkšņi viņiem kaut kas trūks, tāpēc laikus nodrošināsies gan ar vajadzīgām, gan pavisam nevajadzīgām lietām.

Lauva

Lauvai patīk tērēt naudu divām lietām - pārtikai un dažādām ierīcēm. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem mēdz meklēt laimi materiālās lietās. Viņiem šķiet, ka, jo vairāk viņiem pieder, jo apmierinātāki viņi būs. Lauvas spēj iekrāt arī naudu lielākiem pirkumiem, taču, ja būs nepieciešams, spēs visus iekrājumus ātri vien iztērēt.

Dvīņi

Pateicoties Dvīņu divām personībām, šīs zodiaka zīmes pārstāvji spēj gan veidot iekrājumus, gan tos ātri iztērēt. Dvīņi spēs iekrāt naudu lielām lietām, taču brīžos, kad būs garlaikoti, to var arī ātri iztērēt. Dvīņiem patīk pirkt ekskluzīvas, bet tai pat laikā nevajadzīgas lietas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas