Kā Māmiņdienu nosvinējušas Latvijas slavenības

tautaruna.lv 15.maijs 2023, 16:30
 
Gints Ivuškāns/F64
Māmiņdienas pēcgarša ir salda. Par to liecina sabiedrībā zināmu dāmu sociālie tīkli, kuros var nolasīt mīlestību, rūpes, kā arī pacietības īsto misiju.

Māmiņdienā vārdi izteikti no sirds:

Antra Stafecka:

"Šodien mums ģimenē daudz iemeslu svinēt! Šodien Māmiņdiena!

Vecākiem skaistā Porcelāna kāzu jubileja. Šodien tika sačubināta un Daugavā palaista jaunā ģimenes skaistule Bella! Un galu galā, kopā pavadīta skaista diena."
Baiba Vītiņa:
"Vairāk kā piecus gadus man ir darbs bez brīvdienām. Bet tā alga, ko saņemu par šo darbu ir neizmērojama. Visos diennakts laikos esmu viņu mīļākais un tuvākais cilvēks, saņemu visas pasaules bučas, vārdus ‘es tevi mīlu’ mūsmājās neviens nežēlo tāpat kā apskāvienus. Par spīti tam, ka gadās pa kādai grūtākai dienai, viņi ir labākais, kas ar mani noticis."
Ieva Florence - Vīksne:
"Jau otrais gads un apgūts tik daudz. Un tieši tas paver pasaulē vēl vairāk jauna! Esmu pateicīga, ka varu mīlēt, ka varu augt, klausīties un no jauna mācīties! Esmu pateicīga no visas sirds saviem mīļajiem, ka esmu Mamma."
Dagmāra Legante - Celmiņa:
"Vai var mīlēt pārāk daudz? Vai mīlestības vispār var būt pārāk daudz? Diezvai. Kā mamma un kā meita es pēdējā laikā bieži aizdomājos, vai tieši nav bijis par maz. Par maz laika kopā, par maz pasaku, par maz smieklu, par maz buču un apskāvienu. Māmiņdienā par to iedomājos vēl vairāk, vai kā Mamma un kā meita esmu bijusi pietiekami? Šķiet, ka varētu būt un dot vēl vairāk."
Lelde Dreimane:
"Mūsu mammīte vienmēr vēlējusies, lai uztveram viņu kā māsu. Kāda runa?!
Mēs visas trīs esam māsiņas - krāsiņas. Mīlam, cienam, rūpējamies un sakām paldies savām māmiņām."
Rūta Dvinska:
"Dora pēdējā laikā ierāpjas man klēpī un saka: "gribu mammītes siltumu!" Un apziņa, ka tikai es to varu dot, silda mani tik ļoti. Priekpilnu Māmiņdienu!"
Kristīne Beitika:
"Man nešķiet pašsaprotams šis brīdis. Novērtēju to, ka esam viena otrai. Ka tagad veidojam tik skaistas, mīlošas, cieņpilnas un draudzīgas attiecības ar mammu!"
View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove)

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas