"Labi, ka puika palika dzīvs, atšķirībā no nelaimīgās sievietes Jēkabpilī". Imantas jauniešu vardarbība šokē līdzcilvēkus

tautaruna.lv 15.maijs 2023, 2:00
 
Pixabay.com
Aizvadītās nedēļas nogales vardarbība Imantā izraisīja ne tikai lielu vētru sociālajos tīklos, bet arī sašutumu līdzcilvēkos.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" cilvēki pauž savu sašutumu:

"Es nezinu, vai joprojām ir pāraudzināšanas kolonijas pusaudžiem, bet šiem puikām būtu vieta tur. Un vēl tas čalītis, kas paiet garām ar apmierinātu seju un smaida par redzēto. Ceru, ka Valsts policija rīkosies un sauks pie atbildības visus iesaistītos. Tā nedrīkst kļūt norma."

"Brīžiem šķiet, ka policijā vajag tikai sievietes. Ja sievietes izdzirdētu, ka bruņota banda 20 cilvēku sastāvā vajājusi 3 bērnus, kas jau slēpjas svešos dzīvokļos, un vienu bērnu panākusi un aizvedusi uz mežu, tad mātes instinkts momentā pieslēgtos."

"Ir lietas, kas Imantā nemainās - "strelkas", tās bija manā laikā un kā izrādās arī ir tagad, un izrēķināšanās arī. Tikai manā laikā nebija telefoni ar kameru un sociālie tīkli."

"Imantā labi, ka puika palika dzīvs, atšķirībā no nelaimīgās sievietes Jēkabpilī, lai viņai vieglas smiltis. Laikam tāds termins kā ''reaģēt'' policijai ir svešs. Ļoti gaidu uz policijas vadības atkāpšanos un reformām kā tādām."

"Es saprotu, ka gribas viņus salikt kolonijās, bet tas neko nemainīs un viņi agrāk vai vēlāk būs ārā, bet nu jau ar kolonijas rūdījumu. Ir jābūt prātīgam ar štampa uzlikšanu bērnībā. Par elli vajadzētu pārvērst viņu vecāku dzīvi, tā, lai miegs naktī nenāk, jo atvase jāuzpasē."

"Es gar to Imantas sporta laukumu cenšos nekad neiet, tur vienmēr ir bijusi vieta kur pulcējas gopņiki un dīvaini jaunieši. Šodien atkal ir bijis kautiņš pie Lidl, joprojām apkārt braukā policija. Bet vispār vājprāts kaut kāds, Imanta reprezentē kārtējo reizi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas