Cilvēki šokā par tviterī publicētu PČH biļešu čeka summu

tautaruna.lv 15.maijs 2023, 14:15
 
Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency
Rīgā šobrīd notiek pasaules čemponāts hokejā. Par spīti skaļajām diskusijām par augstajām biļešu cenām, pirmā turnīra diena apliecināja jau iepriekš prognozēto faktu – skatītāji biļetes pērk pēdējā brīdī, vēsta sportacentrs.com.

"Cik Jūs esat izdevuši par 2h emocijām? Tā kā neesmu izmantojusi prostitūtu vai žigolo pakalpojumus, grūti salīdzināt, bet ceru, ka būs tā vērts...," raksta Inga, publicējot attēlu ar čeku, kurā norādīts, ka par trīs biļetēm uz pasaules čemponātu hokejā iztērējusi vairāk kā 400 eiro.

Mārtiņš: The Cure bija par 70, Rammstein 80, Berlīnes Filharmoniķi 50. Stings 70, Placebo 50. Iron Maiden 80. Emocijas tādas, ka vēl tagad atceros. Visu kopā sasummējot sanāk viena hoķa biļete. Hmmm

Līglberga: Un es vēl prātuļoju vai man vajag robotu-zāles pļāvēju par 600-700 eiro! Laikam vajag, ja cits par emociju izdod 400! :)

Nataļja: Mājas terase, saulriets, labs alus, grils, 85 collas un surround sound system

EsvnkES: Vakar par sāpīgām emocijām maksājām 135, šodien 50 (bērni nopirka FB fanu forumā)

Panika: Kad uz Metallica Igaunijā braucām, tad kādi 200€ stabili aizgāja. Biļetes bija pa 70€ viena, ja nemaldos, neatceros. Braucām divatā, pa ceļam degviela, ēdiens, uz vietas vēl dzeramie un merch. Bija pāri 200€ vienam vakaram

Jorens: Njā, puse no maniem mēneša ienākumiem... Labi dzīvot neaizliegsi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:27

Jaunākās diskusijas