Žurnālisti beidzot izokšķerējuši, kāds vārds ir dots Riannas nu jau gadu vecajam dēlam

tautaruna.lv 15.maijs 2023, 15:15
 
Scanpix
Dziedātāja Rianna un viņas dzīvesbiedrs reperis ASAP Rokijs savu ģimenes dzīvi tur lielā noslēpumā. Tikai gadu pēc dēliņa dzimšanas žurnālistiem izdevies noskaidrot, kā sauc bērniņu.

Slavenā dziedātāja Rianna un viņas izredzētais reperis A$AP Rokijs audzina dēlu un ir vēl viena bērna gaidībās. Zvaigžņu pāris cenšas noklusēt informāciju par savu dzīvi, viņi pat slēpj dēla vārdu.

Tomēr žurnālisti uzzināja Riannas dēla vārdu. "Daily Mail" apgalvo, ka dabūjuši bērna dzimšanas apliecības kopiju. Dēlam dots neparasts dubultvārds - RZA Athelston Mayers (Riza Atelastons Meijers).

Pirmā vārda daļa, pēc žurnālistu domām, zēnam dota par godu reperim, Wu-Tang Clan grupas līderim un producentam RZA. Iepriekš Rianna publiski parādījās sporta kreklā ar šīs grupas logotipu.

Riannas dēla vārda otrā daļa viņam piešķirta par godu viņa tēvam - reperim A$AP Rokijam (viņa īstais vārds ir Rakims Atelastons Meijers). Iepriekš dziedātājas fani pieļāva, ka puika nosaukts par Noa, taču tagad žurnālisti parādījuši dokumenta kopiju, kurā norādīts cits vārds.

Sertifikātā arī norādīts, ka mazulis piedzima Cedars-Sinai medicīnas centrā Losandželosā 2022. gada 13. maijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas