Dīvainības Čārlza III kronēšanas laikā; video pamanīta “nāve ar izkapti”

tautaruna.lv 15.maijs 2023, 5:00
 
Ekrānuzņēmums
Video, kurā redzama dīvaina figūra melnā kapucē un ar izkapti pie Vestminsteras abatijas durvīm, jau noskatījušies miljoniem cilvēku, raksta unian.net.

Karaļa Čārlza III kronēšanas ceremonijas laikā cilvēki pamanījuši savādu tēlu - ģērbtu melnās, plandošās drānas un ar izkapti rokās, tā paskrējusi garām abatijas durvīm.

Video gabaliņu, kurā redzams drūmais viesis, ievietoja kāds Twitter lietotājs, uzdodot jautājumu: “Vai vēl kāds pamanīja Grim Reaper Vestminsteras abatijā?” Video izplatījās internetā, un tam ir jau vairāki miljoni skatījumu. Grim Reaper ir pazīstams kā personificēta nāves figūra.

Daudzi video komentētāji apgalvo, ka arī ir redzējuši šo tēlu, un daži joko, ka šis ir viņu mīļākais kronēšanas ceremonijas brīdis.

Tajā pašā laikā, kā atzīmē britu laikraksts Mirror, karaliskā ģimene uzskata situāciju par diezgan šausminošu, norādot, ka “tā ir slikta zīme”.

Atgādinām, ka šā gada 6. maijā Vestminsteras abatijā tika kronēts Čārlzs III. Ceremonijā piedalījās pārstāvji no daudzām pasaules valstīm. Čārlzs III par Lielbritānijas karali tika pasludināts pagājušā gada 10. septembrī pēc viņa mātes karalienes Elizabetes II nāves.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas