Ko Kremlis domā par Pugačovu? Vaikulei ir viedoklis

tautaruna.lv 15.maijs 2023, 17:30
 
Scanpix/TASS
Dziedātāja Laima Vaikule 11. maijā sniegtajā intervijā YouTube kanālam “И Грянул Грэм” sacīja, ka Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs Allu Pugačovu modes dizainera Valentīna Judaškina bērēs esot uzrunājis kā tautas mākslinieci, ziņo postimees.ee.

“Protams, viņš to darīja. Kas tāds notika? Kāpēc lai viņš nepienāktu pie Pugačovas? Neatkarīgi no tā, ko kurš raksta, lai kā viņi gribētu nomelnot Allu, jūs nevarat aizbēgt no vēstures. Viņi vēlāk pārrakstīs vēsturi. Bet pagaidām mēs visi esam liecinieki tam, ka Alla ir tautas māksliniece, viņa bija pazīstama ne tikai postpadomju telpā, bet arī ārpus tās. ABBA gribēja ar viņu kopā ierakstīt dziesmu. Kāpēc Peskovs nevarētu pieiet pie tādas zvaigznes? Tas ir pagodinājums.”

Dziedātāja piebilda, ka par tiem, kas raksta par Pugačova nejaucības, vispār nav jārunā. Vaikule viņus nosaukusi par “smerdeļiem”.

Uz raidījuma vadītāja jautājumu, vai Kremlis baidās no Pugačova, dziedātāja atbildēja: “Viņi ciena, saprot. Viņi uzauga, klausoties viņas dziesmas.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas