Dzīvoklī Rīgā nakts laikā izdzird bezpalīdzīgu mazas meitenes balsi; kas noticis?

tautaruna.lv 15.maijs 2023, 1:00
 
Ādolfs Mārtiņš Krauklis/F64
Purvciemā likumsargi no ģimenes nošķīruši trīs gadus vecu meiteni. Bērna mammai tagad būs krietni jānopūlas, lai pierādītu, ka viņa ir spējīga uzņemties atbildību par atvasi. Un jāsāk būs ar to, ka jāpieliek punktu pārmērīgai alkohola lietošanai, vēsta "Degpunktā".
Vairākas stundas histērijā raud bērns. Tieši ar šādiem vārdiem Rīgas pašvaldības policijas likumsargi saņēma izsaukumu no kādas sievietes, kura neilgi pirms pusnakts blakus dzīvoklī bija sadzirdējusi bezpalīdzīgu mazas meitenes balsi. Nekavējoties uz notikuma vietu devās tuvākā policijas ekipāža un adresē satika izsaucēju kopā ar mazo bērnu.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Ērika Verze stāsta: “Sieviete pirms došanās gulēt sadzirdējusi nerimstošu bērna raudāšanu, tādēļ izsaukusi policiju. Gaidot ekipāžu, vairākas reizes mēģinājusi klauvēt pie dzīvokļa durvīm, taču tās neviens nav atvēris. Pēc kā arī nolēma paraustīt durvju rokturi, izrādījās, ka tās nebija aizslēgtas. Atverot durvis, izsaucēja koridorā pamanīja raudošu gandrīz trīs gadus vecu meiteni.”

Pēc sarunas ar izsaucēju, likumsargi apsekojot dzīvokli, uz dīvāna pamanīja guļošu vīrieti. Tika pieņemts lēmums kungu pamodināt un uzrunāt.

Sarunas laikā atklājās, ka vīrietis atrodas pamatīgā alkohola reibumā. Pēc neilga laika dzīvoklī ieradās arī bērna māte. Viņa atradās manāmā grādīgo dzērienu ietekmē.

Lai pārliecinātos par bērna veselības stāvokli, uz dzīvokli tika izsaukti arī neatliekamās medicīniskās palīdzības ārsti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas