Ārsti nezina, kā ārstēt Putina vēzi: galvenās zāles diktatoram vairs netiek dotas

tautaruna.lv 6.maijs 2023, 9:29
 
Reuters/Scanpix/LETA
Krievijas prezidenta Vladimira Putina veselības stāvoklis pasliktinās. Diktatoram pietuvinātās personas ir nopietni nobažījušās, vēsta glavred.info.

Klīst baumas, ka Krievijas diktators Vladimirs Putins ir smagi slims. Saskaņā ar vienu versiju Krievijas Federācijas agresorvalsts prezidentam ir onkoloģija. Telegramm kanāls "Генерал СВР " ziņo, ka ārstiem bija jāatceļ galvenās zāles, un tagad tiek apšaubīta ārstēšanas stratēģija.

19.aprīlī kanāls ziņoja, ka Putinam, iespējams, bijis nervu sabrukums - viņš "sēdēja uz grīdas pie dīvāna un histēriski raudāja". Ārsti norāda, ka zāles radījušas negaidītu blakusparādību.

"Ārsti atcēla jaunās zāles, ko viņi tikko bija izrakstījuši prezidentam, liekot domāt, ka problēmas, kas radās tovakar, varētu būt šo zāļu blakusparādība. Putina jaunā onkoloģijas ārstēšanas stratēģija ir apšaubāma, jo atceltajām zālēm vajadzēja būt terapijas pamatā."

Tāpat tiek atzīmēts, ka Putina veselības stāvoklis pasliktinās. "Pēc ārstējošo ārstu domām, vilcināties nav iespējams (..) Prezidenta tuvākās personas ir nopietni nobažījušās gan par viņa veselības stāvokli, gan par spēju saglabāt varu, ja Putins nespēs personīgi vadīt valsti un pieņemt lēmumus."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas