Meita Rīgā izmisusi par tēva dzīves apstākļiem

tautaruna.lv 6.maijs 2023, 16:12
 
Ilustratīvs attēls / Vladislavs Proškins/F64
Rīdziniece Jūlija pie tēva, kurš dzīvojot sociālajā namā Mežrozīšu ielā, Bolderājā, dodas ar satraukumu, jo vīrieša istabiņā ir ievākušies nelūgti apakšīrnieki – prusaki, vēsta "Bez Tabu".

Rīdzinieces Jūlijas tēva nelielajā istabiņā dzīvojot ne tikai prusaki, bet esot iemitinājušās arī blaktis, kuras vairākkārt vīrieti sakodušas. Jūlijas ģimene ir izmisumā, jo divu gadu laikā no insektiem neizdodas atbrīvoties.

Jūlijas tēvs sākotnēji kautrējies ziņot par problēmu, jo, viņš nezinājis, ka patiesībā visu piecstāvu māju esot apsēduši insekti.

Jautājot dežurantam par insektiem mājā, viņš smagi nopūšas. Jau vairāku gadu garumā neizdodoties no tiem tikt vaļā. Kāds no iedzīvotājiem insektus esot atnesis kopā ar mēbelēm.

Vismaz reizi mēnesī mājas apsaimniekotājs organizējot dezinsekciju, taču tā esot cīņa gluži kā ar vējdzirnavām, norāda Rīgas namu pārstāvis Ivo Kiršblats. Ne visi iedzīvotāji piekrītot speciālistus ielaist dzīvoklī. Turklāt arī sociālā nama iemītnieku dzīvesveids esot visai tīkams kukaiņiem, prusakiem patīkot nekārtība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:01

Jaunākās diskusijas