Kā reaģēja Galkins, uzzinot, ka Vaikule viņu vēlas par Krievijas prezidentu

tautaruna.lv 6.maijs 2023, 17:10
 
F64
Dziedātāja Laima Vaikule saruna ar Krievijas TV raidījumu vadītāju Kseniju Sobčaku izteicās, ka vēlētos, lai humorists Maksims Gakins kļūst par Krievijas prezidentu. Kā uz to reaģēja Galkins, atklāja pati Vaikule.

Laima Vaikule intervijā Ksenijai Sobčakai minēja, ka Galkins varētu kļūt par Krievijas prezidentu. "Paskatīsimies, varbūt Maksims kļūs par prezidentu. Vai varbūt Alla kļūs par prezidentu. Tas būtu brīnums! Es balsotu par Galkinu, un krievi balsotu. Krievi, padomājiet. Maksims nav politiķis. Viņš būtu ideāls prezidents, jo viņā ir cilvēcīgums," sacīja dziedātāja.

Tiesa, vēlāk izrādījās, ka frāze tika nedaudz izrauta no konteksta.

"Video ieraksta rediģēšanas laikā viņi izgrieza jautājumu, un bez redzama iemesla es izteicu: "Maksims Galkins ir prezidents". Es tur izskatos mazliet muļķīgi. Taču šādi brīži ir neizbēgami montēšanas procesā, ”YouTube raidījumā dalījās Lima.

Vēlāk dziedātāja atklāja, ko Galkins viņai teica, izdzirdot viņas citātu. "Viņš smējās: "Laima, tu kā vienmēr savā elementā! Nu tu gan sarunāji." Es saku: "Maksim, piedod, bet tas ir mans viedoklis." Tas arī viss," viņa atcerējās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:47

Jaunākās diskusijas