Kuru horoskopa zīmju pārstāvji ir sliktākie autovadītāji?

tautaruna.lv 6.maijs 2023, 11:43
 
Aivars Ķesteris/F64
Astrologi domā, ka ir cilvēki, kuriem labāk ateikties no domas par auto vadīšanu. Trīs noteiktu zodiaka zīmju pārstāvji bieži vien izrādās slikti braucēji, raksta UNIAN.

Vērsis


Vērsis, pēc astrologu domām, var būt pārāk impulsīvs. Viņam nevajadzētu vadīt automašīnu, ja viņš nezina, kā kontrolēt savas emocijas. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var kļūt ļoti dusmīgi, ja tiek apdzīti vai "nogriezti". Vērsis nav pieradis "norīt" aizvainojumu. Tāpēc viņš bieži cenšas "sodīt" tos, kas viņu aizvainoja. Uz ceļa šādas demonstrācijas ir pilnīgi nepieņemamas.

Svari


Astrologi uzskata, ka daži šīs zodiaka zīmes pārstāvji var būt briesmīgi braucēji. Lieta tāda, ka Svariem patīk ātrums, un viņi bieži pārkāpj noteikumus.

Svariem nevajadzētu braukt, ja vien viņi nav gatavi atteikties no asu izjūtu meklējumiem. Risks un ātrums bieži noved pie negadījumiem.

Mežāzis


Mežāži, pēc astrologu domām, necenšas braukt ātri un apdzīt citus braucējus. Tomēr viņi bieži aizmirst pamatnoteikumus un vienkārši "apmaldās" uz ceļa. Turklāt Mežāži bieži var krist panikā. Astrologi iesaka Mežāžiem nežēlot naudu un cītīgāk apmeklēt braukšanas nodarbības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:33

Jaunākās diskusijas