Sipeniece atklāj, ka somu "X stundai" jau sakrāmējusi

tautaruna.lv 28.februāris 2022, 19:30
 
Ekrānuzņēmums
Baiba Sipeniece - Gavare sociālajā vietnē atklāj savas sajūtas par karu Ukrainā, viedokli par latviešu mūziķiem, kā arī pastāsta, ka somu "X stundai" jau sakrāmējusi.

Radio personība Baiba Sipeniece - Gavare svētdien, 27.februārī, sociālajā vietnē "Tik Tok" publicējusi video, kurā atklāj savas sajūtas par notiekošo karu Ukrainā, kā arī pastāsta, ka somu "X stundai" jau sakrāmējusi.

Video Sipeniece stāsta, ka pavadīta kārtēja negulētā nakts, skatoties ziņas, neslēpj, ka ir ļoti bezspēcīga sajūta. Atzīst, ka arī turpmāk protestēs pie Krievijas vēstniecības, atkārtoti ziedos Ukrainai, kā arī gatava dot pajumti bēgļiem.

"Esmu sakārtojusi "X stundai" somu, bet es nekad viņu negribēšu vērt vaļā. Par Putinu viss ir skaidrs, viņš ir nelietis. Viņam apkārt ir neliešu banda. Bet viņi jūtas ļoti labi, viņi domā, ka ir adekvāti, normāli cilvēki. Tā viņi uzvedas, jo 2014.gadā, kad Krievija okupēja Krimu, mūsu valsts pauda stingru nostāju, nosodīja šo rīcību, bet daži nolēma to ignorēt, jo mūziku taču nevajagot jaukt kopā ar politiku. Un tā, krievi turpināja mums ņirgt sejā. Mūsu mākslinieki brauca un apkalpoja ballītēs šo noziedznieku baru, tādejādi šī banda sajutās, kā normāli cilvēki, " spriež Sipeniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas