Busulis: Nekad vairs nebūšu tas Intars, ko pazināt

tautaruna.lv 28.februāris 2022, 10:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Mūziķis Intars Busulis sociālajā vietnē Instagram dalījies ar ziņu, kurā atklāti pauž nosodījumu Putinam un karam Ukrainā.

I. Busulis sociālajā vietnē Instagram dalījies ar paziņojumu, kurā aicina apturēt Putinu un karu.

"Es nekad vairs nebūšu tas Intars, ko pazināt vakar. Tāpat kā daudzi no jums. Esmu ticējis, ka mūzika, tāpat kā ekonomiskās saites, diplomātija palīdz veidot labākas attiecības un dod cerību labākai nākotnei, bet šobrīd ir jābūt absolūti skaidriem savos vēstījumos un darbos…" - komentārā pauž mūziķis.

Viņš akcentē, ka nosoda Putina rīcību un pauž atbalstu Ukrainai.

"Tā ir traģēdija abām pusēm- gan Krievijai, gan Ukrainai. Es nosodu Vladimira Putina agresiju Ukrainā, noliecu galvu ukraiņu cīņasspara priekšā un aicinu pārtraukt karu!!" - raksta I. Busulis.

I. Busuļa sekotāji komentāros pauž atzinību mūziķim par skaidras nostājas paušanu, ņemot vērā viņa koncertdarbību Krievijā. Tikmēr daudzi Krievijas fani komentāros pauž nosodījumu un vilšanos, kā arī paziņo par atsekošanu mūziķim.

"Intar, bravo! Vismaz Tu to pateici. Tam, iespējams, būs sekas saistībā ar tavu turpmāko darbību kaimiņzemē, jo ticu, ka viņi visu piefiksē. Arī mūs, kas dziedāja koncertā. Bet mums nav ko zaudēt. Tev ir. Bet tu vienalga pateici to skaļi! Paldies!" - komentārā raksta mūziķis Lauris Reiniks.

"Paldies, ka pateicāt to skaļi!" - pauž mūziķa sekotāja.

"Paldies un turies! Palasot komentārus, mums kaut nedaudz rodas priekšstats, cik ļoti tur tiek manipulēts ar viedokli un cilvēku domām. Aizveroties vienām durvīm, atveras otras!" - teikts vienā no komentāriem.

Jau vēstīts, ka LTV intervijā radio personība Baiba Sipeniece-Gavare pauda: "Šī ir ļoti liela mācība mums visiem, un šeit es gribu vērsties arī pie saviem kolēģiem, pie šovbiznesa pārstāvjiem, tie, kuri brauca un apkalpoja oligarhus, viņi vairoja šo situāciju, viņi ir līdzvainīgi, un es to jau teicu 2014. gadā, ka nebūs labi, nedrīkst ar ienaidnieku koķetēt, jo, braucot un muzicējot viņu ballītēs, apkalpojot viņus, jūs viņiem devāt sajūtu, ka viņi ir normāli.

Lūk, rezultāts. Un, nevajag, "Prāta vētra", tagad nākt uz koncertu, uz skatuves un izlikties, it kā nekas nebūtu bijis. Jūs esat līdzvainīgi. Intar [Busuli], tu arī esi līdzvainīgs, un visa jūsu apkalpojošā komanda."

Uz B. Sipenieces - Gavares apgalvojumiem video atbildēja arī I. Busulis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas