FOTO: Linda Mūrniece viesnīcā ierauga ko pārsteidzošu

tautaruna.lv 3.februāris 2022, 13:09
 
F64
Bijusī ministre, tagad uzņēmēja un viesnīcas Roma vadītāja Linda Mūrniece sociālajā tīklā Facebook dalījusies ar neparastu stāstu par ieraudzīto viesnīcas telpās.

Viesnīcas telpās, kur, kā raksta Mūrniece, visi logi ciet, nevienas ejas, pa kurieni nonākt telpā, viņa ieraudzīja balodi.

"Brīnums laikam izkatās kā balodis. Vai pieņēmis baloža veidolu… Vismaz manā dzīvē pēdējo gadu laikā. Mājās pie manām durvīm vasarā četrus perējumus novaktēju.
Viesnīcā pa konferenču zāles logu vasarā baložu pārītis bija ielidojis un mājas atradis. Pēc izperētiem diviem mazuļiem logu aizvēru.
Šodien viesnīcas darbinieku pusdienu telpā atkal satiku brīnumu. Visi logi ciet, nevienas ejas, pa kurieni nonākt telpā. Bet viņš tur bija. Sēdēja (nez, cik ilgi) un laikam jau gaidīja mani… Lai nodotu ziņu? Lai ļautu sevi izglābt?
Nav ne jausmas, kā to tulkot… Ko man saka zīmes priekšā? Un kāpēc baloži meklē tieši mani?…
Mīlu savu lielo un pamesto namiņu. Ja nemīlētu, balodi tur neatrastu. Mans ieradums iziet ikdienas apgaitā un paskumt par aizgājušām dienām šodien vainagojās vienas mazas sirsniņas izglābšanā," stāsta Mūrniece.
Pirms kāda laika jau vēstījām, ka Mūrniece sociālajā tīklā Facebook dalījusies ar kadru, kurā redzams neierasts skats konferenču zāles tualetē.
Kā redzams Mūrnieces publicētajā fotogrāfijā, tualetē iemitinājies balodis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas