Latviešu aktieri izbrīna premjera Kariņa vārdi par pandēmiju

tautaruna.lv 3.februāris 2022, 2:30
 
f64.lv, Vladislavs Proškins
Aktieris, brīvmākslinieks Madars Zvagulis mikroblogošanas vietnē "Twitter" paudis neizpratni par premjera Krišjāņa Kariņa izteikumiem par Covid-19 pandēmiju.

Zvagulis pievērsis uzmanību Kariņa izteikumam par trešo pandēmijas gadu, paužot izbrīnu - vai tiešām pandēmijā dzīvojam trīs gadus?

"Lūdzu izskaidrojiet man kā šis var būt trešais pandēmijas gads, par ko runā Krišjānis Kariņš un daudzi jo daudzi citi, ja pandēmija sākās 2020. gadā. Pēc manas saprašanas vēl nav pagājuši divi gadi, jo pandēmiju izsludināja martā!" raksta aktieris.

Tikmēr komentāros Twitter lietotāji norāda: "2020. bija pirmais, 2021. bija otrais un tagad 2022. sākas trešais".

Vēl kāds raksta: "2020. gads bija pirmais gads. 2021. gads - otrais gads. 2022. - ... (Var, protams, piesieties, ka "izsludināja" pandēmiju tikai martā, bet, tā jau būtu kapeiku ...)."

Tikmēr Madars paliek pie sava: "Nav sācies trešais. Trešais sāksies 2022. martā."

Kā trešdien Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Rīta panorāma" aicināja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV), jābeidz raustīt sabiedrība saistībā ar ierobežojumiem Covid-19 dēļ.

Viņš atzina, ka valdībā joprojām notiek diskusijas par ierobežojumiem, kas noteikti Covid-19 izplatības ierobežošanai. "Esmu par to, ka mēs pēc iespējas ātri virzāmies uz to, ka mēs varam atcelt atlikušos ierobežojumus," pauda politiķis.

Viņam šķiet, ka trešajā pandēmijas gadā sabiedrība jau ir iemācījusies, ka galvenā atbildība katram ir jāuzņemas individuāli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas