Normunds Jakušonoks pamatīgi pārsteidz Covid-19 slimnieci

tautaruna.lv 3.februāris 2022, 11:30
 
F64
Normunds Jakušonoks, kas pandēmijas laikā kļuvis "mūziķi pēc izsaukuma" un braukā pa Latviju ar saviem priekšnesumiem, pamatīgi pārsteidzis kādu kundzi, kas slimo ar Covid-19, pašā Rīgas centrā, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Dzied dzīvokļos un pat zem logiem" izdevumā "Kas Jauns".

Normunds stāsta, ka kāda sieviete, kura pati dzīvo Vācijā, bet viņas mamma Latvijā, vēlējusies viņu iepriecināt, jo sirmā kundze inficējusies ar Covid-19 un ir pašizolācijā.

Kad Normunds bijis klāt, meita sazvanījusi mammu un lūgsi pienākt pie loga.

Jakušonoks bija informēts, kuras ir mammas mīļākās dziesmas un tās arī spēlējis un dziedājis, veroties uz otrā stāva logu.

Tā sirmā kundze klausījās, kā viņai zem loga tika dziedātas visdažādākas dziesmas. Cilvēks bijis aizkustināts līdz asarām.

Kopumā Jakušonoks priecājas, jo atradis īsti nišu - Latvija ar priekšnesumiem izbraukāta jau kristu šķēršu un viņam gandrīz katru dienu zvana cilvēki ar lūgumiem uzdziedāt privātā koncertā.

Pirms kāda laika vēstījām, ka Jakušonoks sociālajā tīklā Facebook bija publicējis neparastu afišu - viņš gatavs sniegt koncertus fanu mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas