Cilvēki pikti par veidu, kā Jura Žagara dēls pelna maizi

tautaruna.lv 3.februāris 2022, 1:30
 
Ekrānuzņēmums
Sociālajos tīklos ļaudis šūmējas, ka Jura Žagara dēls nodarbojas ar elektronisko cigarešu izplatīšanu un reklamēšanu, to pašu SALT e-cigarešu, kas ir kļuvušas tik populāras skolēnu vidū.

Mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji šūmējas, ka Dailes teātra direktora un aktiera Jura Žagara dēls Jānis Žagars maizi pelna, strādājot uzņēmumā "Pro Vape Luiquids" kā mārketinga direktoru.

Uzņēmums nodarbojas ar aromatizētu elektronisko cigarešu izplatīšanu un tirgošanu, tās kļuvušas bēdīgi slavenas skolēnu vidū.

Kāds "Twitter" lietotājs raksta: "Pelna miljonus uz atkarīgo bērnu rēķina, nelikumīga produkta reklamēšana, dabas piesārņojums. Lietuvā un Igaunijā ir aizliegts tirgot šo produktu ar aromatizētājiem, uzmini nu, vai Latvijā tā ir?"

Tēma kļuvusi aktuālāka pēc LTV raidījuma "Aizliegtais paņēmiens" pēdējās sērijas, kuras tēma ir "Saltu mānija".

Elektroniskās cigaretes esot sāktas ražot 2020.gadā.

Jānis Žagars raidījumā pārstāv uzņēmumu, kas izplata SALT produktus, stāsta, ka SALT izvēlas tie, kuri vēlas atmest parasto cigarešu smēķēšanu, un ka e-cigaretes esot mazāk kaitīgas.

Komentāri zem ieraksta:

Cardinalis: "Ko tu vēlies, lai mainītu skolā? Jaunāko klašu skolēns atbild: "Lai vecāko klašu skolēni neiet uz tualeti pīpēt"."

Andrejs: ""Atkarīgie bērni" nav problēma tajā, ka eksistē tāds produkts, bet tajā, ka viņi pie šiem produktiem var tikt."

Skudra: "mēs kurījām briesmīgas cīgas, tagad sīkie velk pa lielam 50x mazāk kaitīgus dūmus. nav slikti. un nepilngadīgie pie tiem netiek LV veikalos - bet gan internetā :) jācīnās pret Aliexpress."

Jānis Žagars šobrīd ir saderinājies ar Laimu Gulbi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas