"Klauni jūs!" Valsts policija krīt soctīklu nežēlastībā

tautaruna.lv 3.februāris 2022, 14:30
 
F64
Pēc Valsts policijas ieraksta mikroblogošanas vietnē Twitter par kāda BMW vadītāja sodīšanu komentētāji ne tikai steidza izteikt savu viedokli par pārkāpumu un soda apmēru, bet arī kritizēt policijas darbu.
Kā atklāts policijas ierakstā, par apzinātas sānslīdes radīšanu šoferis sodīts ar sešiem soda punktiem un 280 eiro.

"Vakar, 31. janvārī, īsi pirms pusnakts Rīgā kādam BMW vadītājam vakars beidzās ar sešiem soda uzskaites punktiem un 280 € lielu naudas sodu par agresīvu braukšanu jeb apzinātas sānslīdes radīšanu," teikts policijas ierakstā.

Daudzi komentētāji pauda uzskatu, ka sods par pārkāpumu ir pārāk liels.

"Klau, Valsts policija, jums pašiem nešķiet kaut nedaudz dīvaini, ka par slidināšanos 280 eiro un 6 soda punkti, bet par mazāk aizsargāta satiksmes dalībnieka notriekšanu tikai 35 eiro?" raksta kāds komentētājs, atsaucoties uz pirms kāds laika notikušu sadursmi starp auto vadītāju, kas notrieca velosipēdistu.

"Man tiešām interesanti kā tiek vērtētas šādas situācijas? Latvijas ceļi ir drausmīgi un ar pakaļpiedziņu, ar sliktām riepām ir ļoti viegli pazaudēt saķeri.. Savādāk nevar Latvijā.. Tomēr 6 punkti ir par skarbu, ir situācijas, kur nav tik bīstami, piemēram uz tukša ceļa ar 15km/h."

Daļa komentētāju savukārt uzskata, ka policija uzlikusi adekvātu sodu par pārkāpumu.

"Diemžēl, jā, pilnas ielas ar "pī", bet policija visur būt nevar. 280 par driftošanu šādā laikā nav liels sods, tas "pī" apdraud pārējos braucējus."

Vēl daļa steidza kritizēt policijas darbu.

"Ja jūs ar tādu pat centību vērotu krustojumus, varētu daudzus noķert par braukšanu pie sarkanās gaismas. Ak pareizi, par to taču nav tik liels sods, kaut gan satiksmes drošību apdraud daudz vairāk. Klauni jūs esat!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas