Juris Millers vēršas pie politiķiem ar lūgumu

tautaruna.lv 3.februāris 2022, 18:18
 
Oksana Džadana/ F64
Pasākumu producents Juris Millers facebook aicina atcelt ar Covid-19 saistītos ierobežojumus Latvijā.
"Tiksimies pēc kara, pussešos!
Katrā karā ir zaudējumi un ir uzvaras. Pēc katras kaujas ienaidnieks kļūst ievainojamāks un vārgāks. Tāpat ir arī mūsu karā ar Covid-19. Šis karš ilgst jau trešo gadu un šķiet, beidzot tuvojamies ilgi gaidītajai uzvarai.
Šis karš mums ir izmaksājis pārāk daudz - tuvinieku un draugu dzīvības, sociālo un emocionālo atsvešinātību, daudzas nepmeklētas izrādes, koncertus, izstādes, nesatiktus draugus un nesvinētus svētkus, zaudētas iemīļotās kafejnīcas, neizbaudītus ceļojumus, zaudētus darbus, nepilnīgu izglītību un nepiepildītus nākotnes sapņus.
Daudzi šajā karā izvēlējās pareizāko stratēģiju - pašaizsardzību vakcinējoties, kas ir palīdzējis mums visiem nonākt pie tā, ka lai arī šobrīd Latvijā ir rekordlieli identificētie saslimšanas gadījumi dienā, tie galvenokārt tiek uzveikti salīdzinoši viegli.
Redzot šo drīzo uzvaru, es aicinu ikvienu politiķi (ja tādi mums vēl ir) iestāties par visu ierobežojumu atcelšanu reizē ar mūsu kaimiņvalstīm.
Latvijas sabiedrība nav spējīga bezgalīgi uzturēt valdību, kura strādā kā gliemezis vai bruņurupucis, ja jālemj jautājumi sabiedrības atbalstam, un kā haizivs, ja jāizviņķelē miljoni apšaubāmās kompensācijās tiem, kuriem tās nepienākas.
Ir pēdējais laiks vienoties par ierobežojumu atcelšanu.
Tiksimies pēc kara, pussešos. Tajā pašā vietā. Es gaidīšu...," tā Juris Millers.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:10

Jaunākās diskusijas