VIDEO: Linda Mūrniece-Freiberga piedalās TV šovā

tautaruna.lv 7.decembris 2020, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video
TV šova "Operācija: Jauna dzīve" ietvaros jaunākajā raidījumā 39 gadus vecā Leila Kondžu iepazinās ar uzņēmēju un divu grāmatu autori Lindu Mūrnieci, kura šova filmēšanas laikā gan vēl nebija precējusies ar liepājnieku Agri Freibergu, raksta "skaties.lv".

Arī Leila sarakstījusi grāmatu un grāmatas manuskripts tapis rokrakstā, un tā iecerēta kā dienasgrāmata.

”Manuprāt, tā ir liela varonība atzīties tajā, kas ar tevi ir noticis vispār. Grāmata noteikti palīdzētu meitenēm un sievietēm, jo es pat īsti nezinu, vai tādu kā savu dienasgrāmatu kāds vispār ir izdevis,” atzina Linda.

”Sievietēm ir svarīga tieši tava pieredze, viņas lasa un iejūtas tajā, un dzīvo līdzi. Tev arī nav jādomā, kā tas izskatīties - vai tas izskatīsies pareizi vai labi, vai ko par tevi padomā.

Es, piemēram, savās grāmatās esmu gan pietiekami skarbi izteikusies, gan pietiekami par intīmām detaļām,” Leilu rakstīšanai iedvesmoja Linda.

Uzņēmēja šova varonei ieteica ne tikai noformulēt cerības, mērķi, sapņus, jo pretējā gadījumā nav uz ko tiekties, bet arī atmest to, kā Leilai tekstus ieteikusi veidot viņas literatūras skolotāja: ”Tad tu mēģināsi strukturēt savu stāstu, nevis izjusto sadaļu ielikt iekšā.”

Leila pauda skaidru pārliecību ar savu grāmatu iet līdz galam un cer, ka tā būs uzrakstīta līdz viņas 40. dzimšanas dienai. Savukārt Linda izteicās, ka varēs nākt talkā ar īstās izdevniecības atrašanu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas