Topošais autovadītājs sašutis par rindu uz CSDD eksāmenu

tautaruna.lv 7.decembris 2020, 17:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Kāds vīrietis 20. novembrī pieteicies B kategorijas vadīšanas eksāmenam ar automātisko ātrumkārbu, taču potenciālo šoferīti pārsteidzis tuvākais pieejamais eksāmena laiks – tikai nākamā gada 6. janvāris, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Uzrunājot eksaminētos transportlīdzekļu vadītājus, kā izrādījās, līdz eksāmenam patiešām ir jāpagaida vairākas nedēļas. Tiesa gan, katrs šo laiku izmantojot pa savam.

Savukārt nu jau oficiāla B kategorijas autovadītāja apliecības ieguvēja Santa uzklausījusi autoskolas instruktora padomu un tikusi pie eksāmena kārtošanas krietni ātrāk.

"Esot kaut kāds laika logs no plkst. 9.00-11.00, kad parādās brīvas vietas vai arī pielikti jauni eksāmena laiki. Ņemot vērā šo padomu, es tā arī katru rītu gāju iekšā CSDD un mēģināju noķert kādu no brīvajām vietām. Un man tas arī izdevās - vakar ieskatījos, un šodien jau esmu eksāmenā," skaidro Santa.

Arī CSDD pārstāve Ieva Bērziņa akcentē, ka, piesakoties vadīšanas eksāmenam, katram topošajam šoferītim būtu tomēr vērts ieskatīties CSDD mobilajā lietotnē, jo cilvēki, kuri laikus piesakās eksāmenam, īsi pirms atbildīgā brīža tomēr paziņo, ka nevarēs ierasties noteiktajā laikā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:37

Jaunākās diskusijas