Cilvēku interese milzīga; lai iekļūtu izgreznotajā Ropažu baznīcā, jāstāv garās rindās

Anete Ošleja 7.decembris 2020, 11:04
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Šajā nedēļas nogalē Ropažu evanģēliski luteriskā baznīca piedzīvoja vēl nebijušu apmeklētāju interesi. Lai iekļūtu baznīcā, cilvēki stāvēja garās rindās.

Ropažu evanģēliski luteriskā baznīcu nedēļas nogalē apmeklēja ļoti daudz interesentu. Šādai cilvēku aktivitātei par pamatu kalpoja tas, ka tur ir izveidotas īpaši skaistas gaismas instalācijas.

Cilvēki sociālajos medijos dalījās ar daudz dažādām skaistām fotogrāfijām, kā izgaismota baznīca. Tomēr, lai tiktu iekšā un izbaudītu "Gaismas dārzu", bija jāstāv ļoti garās rindās. Kāda sociālā medija Facebook lietotāja dalījās ar fotogrāfiju, kurā bija redzamas garā cilvēku rinda.

Visi interesenti bija pārsteigti par to, cik garas rindas ir izveidojušās, lai nokļūtu baznīcā.

"Viena kundze teica, ka viņa savos 80+ gados esot stāvējusi rindā pēc desām u.tml., bet uz baznīcu rindā vēl nekad "

Ropažu evanģēliski luteriskā baznīca savā Facebook kontā atzina, ka nebija gaidījuši tādu cilvēku atsaucību. Viņi uzsvēra, ka arī citās brīvdienās baznīca būs atvērta apmeklētājiem.

Jau ziņots, ka saņemot ziedojumu no it kā anonīma labdara, Ropažu baznīca pārvērsta par greznu gaismas dārzu. Tomēr šie labdari, ziedu tirgotava "Lakstos", paši drīz vien savos sociālajos tīklos atklājušies.

Ārkārtas situācijas laikā pastāv pulcēšanās ierobežojumi dažādās sabiedriskās vietās. Lai ierobežotu Covid-19 straujo izplatību, līdz 11. janvārim valstī ir aizliegti publiski pasākumi klātienē. Būtiski ierobežojumi ir attiecināti arī uz pulcēšanos privātos pasākumos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas